Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekti U Varaždinskim toplicama veliki planovi

Uz proizvodnju madraca, Bernarda Cecelja kreće i u zdravstveni turizam

Bernarda Cecelja
Marko Jurinec/PIXSELL
05.01.2015.
u 17:00

Bernarda Nova već ima dva uspješna projekta u turizmu – na Krku i u Novalji

Hotel s pet zvjezdica u Varaždinskim toplicama, s nizom zdravstvenih usluga i wellness centrom, uz mogući smještaj osoba treće dobi, novi je projekt koji se smiješi u branši zdravstvenog turizma, a naumila ga je realizirati tvrtka Bernarda. Ovaj uspješni proizvođač kreveta i madraca sa sjevera Hrvatske, koji godišnje ostvaruje oko 45 milijuna kuna prihoda, kako se čini, nezaustavljivo kreće i u novi poduzetnički pothvat.

– Pucamo na pet zvjezdica, a iako još nismo okrupnili dovoljnu količinu zemljišta, od projekta ne kanimo odustati. To znači da, ako se stvari budu loše razvijale, nećemo graditi hotel s pet, nego s četiri zvjezdice, iako valja reći da to nije naš cilj – izjavio je Boris Perovski, član uprave sestrinske tvrtke Bernarda Nova te sin Bernarde Cecelje, vlasnice Bernarde.

Nakana je Bernarde napraviti u Varaždinskim toplicama isto što su napravile pojedine obiteljske tvrtke, primjerice, u Austriji, s naglaskom na usluge najimućnijoj klijenteli. Otvoreni su prema partnerstvu s medicinarima pa ne isključuju suradnju s partnerima iz područja dentalne medicine ili estetske kirurgije. Kako sličnih kapaciteta manjka na domaćem tržištu, projekt uživa podršku lokalnih vlasti te je neupitna koncesija za eksploataciju ljekovite vode. Jedini koncesionar stara je javna bolnica koja niz godina čeka na modernizaciju. Novi projekt nije prvi iskorak Bernarde prema turizmu. Perovski navodi da već neko vrijeme rade u turizmu na dvije lokacije na Jadranu, ali preko tvrtke Bernarda Nova. Ova je tvrtka vlasnica ekskluzivnih vila na Krku koje daje u najam isključivo gostima najdubljeg džepa. S druge strane, u Novalji razvija apartmanski biznis, a ti kapaciteti, također novosagrađeni, namijenjeni su mladima koje na Pag privlači Zrče.

>>'Postali smo najveći u hrvatskom turizmu, ali su nam rezultati važniji od veličine'

>>Zagrebačka puca dovodi turizam i u najzabitija sela
 

Komentara 1

Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
20:52 05.01.2015.

Svaka čast skidam kapu i klanjam se do poda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije