Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz izvrsne ideje i pravog partnera do proizvoda vrhunske kvalitete

Tvrtka Marvin d.o.o. iz Koprivnice
Foto: Promo
1/4
12.06.2018.
u 09:25

Individualno prilagođena ponuda kao vjetar u leđa malom obiteljskom poduzeću

Tvrtka Marvin d.o.o. iz Koprivnice, osnovana je u listopadu 2005., a osnovna joj je djelatnost proizvodnja metalnih konstrukcija, nadstrešnica i njihovih dijelova kao i različitih proizvoda od nehrđajućih metala. Proizvodi se ugrađuju u svim dijelovima Hrvatske sukladno potrebama naručitelja. Dosadašnje se poslovanje odnosilo na izvođenje bravarskih radova: izrada i montaža unutarnjih i vanjskih ograda od INOX-a, nadstrešnica i metalne galanterije, uglavnom za potrebe fizičkih osoba, ali se s vremenom povećao i obujam poslovanja s pravnim osobama. U 2015. godini tvrtka je uspostavila poslovnu suradnju s tvrtkom Messer Croatia plin d.o.o. u vidu iznajmljivanja nekretnine i distribucije plinskih boca. Danas tvrtka zapošljava 10 djelatnika u stalnom radnom odnosu.

Foto: Promo

Obzirom da je današnje tržište prepuno izazova, a na potrebe tržišta treba odgovoriti čim prije, tvrtka Marvin d.o.o. za svog je financijskog partnera odabrala banku s dugom tradicijom koja na najbolji mogući način prati njezino poslovanje i fleksibilna je u prilagodbi svih usluga potrebnih poduzetniku. Radi se o Podravskoj banci d.d. putem koje tvrtka Marvin d.o.o. obavlja cjelokupni platni promet.

Zahvaljujući financijskoj podršci Podravske banke, tvrtka Marvin d.o.o. uložila je u dugotrajnu materijalnu imovinu, izgradila proizvodni pogon i nabavila dostavna vozila, a kratkoročne pozajmice i garancije pratili su ostale financijske segmente poslovanja kako bi tvrtka u konačnici proizvela proizvode vrhunske kvalitete.

Vinko Marić, Marvin d.o.o.
Brzina rješavanja zahtjeva, povoljni uvjeti kreditiranja, fleksibilnost te osobni pristup glavni su čimbenici ove dugogodišnje uspješne poslovne suradnje. Financijske usluge koje su prilagođene našim potrebama, ulijevaju dodatno povjerenje u banku koja je kroz godine dokazala da se na nju možemo osloniti u svakom trenutku.“

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije