Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aplikacija

Uz Fininfo.hr provjerite svoje poslovne partnere i konkurenciju

fininfo
Fininfo.hr
18.02.2013.
u 11:37

Fininfo vam može pomoći i u pronalaženju kvalitetnih kupaca, povećanju prodaje, rezultata poslovanja, kao i u kontinuiranoj financijskoj edukaciji.

Fininfo.hr, aplikacija nagrađena prestižnim EU znakom inovativnosti – EUREKA, plasirao je na tržište novi proizvod prilagođen trenutnim gospodarskim prilikama. Već od 175 kuna, Fininfo omogućuje uvid u sve relevantne informacije o poslovanju vaših partnera i konkurencije.

Novi proizvod omogućava pojedinačni pristup podacima o subjektu koji vas zanima osiguravajući informacije o:

- statusu i povijesti blokada računa

- povijesnom i tekućem indeksu plaćanja

- bonitetnoj ocjeni i rizicima poslovanja

- financijskim izvještajima i analizi poslovanja, kao i

- drugim značajnim aspektima poslovanja.

Fininfo u sklopu svojih pretplatničkih paketa pruža visokovrijedne i pouzdane informacije o rizicima poslovnih partnera i poslovanju konkurencije. Također, Fininfo vam može pomoći i u pronalaženju kvalitetnih kupaca, povećanju prodaje, rezultata poslovanja, kao i u kontinuiranoj financijskoj edukaciji. Ujedno, Fininfo će razotkriti ključne osobe u poduzećima i njihove poveznice s drugim pravnim i fizičkim subjektima.

Fininfo također korisnicima osigurava:

- poboljšanje procesa upravljanja rizicima kroz napredan bonitetni sustav, pregled navika plaćanja i otkrivanje profila osoba s kojima poslujete

- značajnu uštedu vremena jer će Vam omogućiti brz i jednostavan pristup cjelovitim informacijama iz više izvora

- automatsko informiranje o promjenama kod Vama zanimljivih subjekata

- unapređenje prodaje i marketinga putem učinkovitog izbora potencijalnih kvalitetnih klijenata

- detaljnu analizu poslovanja Vaših poslovnih partnera i konkurencije

- istraživanje mogućnosti za akvizicije i profitabilan rast kroz izbor potencijalnih akvizicijskih meta i atraktivnih tržišta

- kontinuirano učenje kroz e-learning module

- smanjenje troškova i optimizaciju poslovanja kroz smanjenje nenaplativih potraživanja, povećanje produktivnosti i \"benchmarking\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije