Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
badel 1862

Uprava poništila natječaj za privatizaciju

20.12.2011., Zagreb - U poslovnici Centar banke odrzana je konferencija za medije. Predsjednik uprave Ivo Markotic.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL
10.06.2015.
u 08:19

Predsjednik uprave Badela Ivo Markotić kaže da je takva odluka najbolja u ovom trenutku za društvo i potencijalne ulagače te dodaje da je Badel poslovao u prvom tromjesečju u plusu

Uprava Badela donijela je odluku o poništenju javnog poziva za prikupljanje ponuda za strateško povezivanje i dokapitalizaciju tvrtke, i to na zahtjev konzultanta jednog od potencijalnih ponuditelja u procesu koji je upozorio na mogućnost postojanja rizika povrede prava tržišnog natjecanja provedbom javnog poziva. Kako doznajemo zahtjev za poništenjem natječaja podnio je makedonski Tikveš.

Predsjednik uprave Badela Ivo Markotić kaže da je takva odluka najbolja u ovom trenutku za društvo i potencijalne ulagače te dodaje da je Badel poslovao u prvom tromjesečju u plusu. Dokapitalizacija će se provesti kada država odluči, a zainteresirano je nekoliko ulagača, a među njima je i fond rizičnog kapitala Nexus.

>> Proslavili velika vinska odličja, očekuju nova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije