Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska lutrija

Uprava i rukovodstvo donirali plaće: 'Samo zajedničkim snagama možemo postići više'

Mario Musa
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
20.04.2020.
u 16:25

Nadamo se da ćemo ovom donacijom olakšati kupnju prijeko potrebnih materijala i opreme te tako doprinijeti sanaciji šteta uzrokovanih potresom i borbi protiv koronavirusa, poručuje Musa

Raspon društveno odgovornih projekata i akcija u kojima je sudjelovala Hrvatska Lutrija kao i njeni zaposlenici je velik, a ova je kriza prilika kad svi trebamo pokazati odgovornost i biti solidarni.

Svjedoci smo pozitivnih promjena koje se događaju svakog dana, a one su odraz odgovornosti i solidarnosti i zato je na nama da vlastitim primjerom potaknemo ono najbolje u ljudima: bezrezervnu spremnost da pomognemo, poručuju iz Hrvatske Lutrije. 

Uprava Hrvatske Lutrije i kompletno rukovodstvo podržavaju ta nastojanja te će u korist akcija: "Zajedno za Zagreb“ i "Hrvatska protiv koronavirusa“, donirati ukupno 113.500,00 kuna odricanjem od cijele plaće Uprave i dijela plaće rukovodstva Hrvatske Lutrije. 

Predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Mario Musa je tom prilikom izjavio: "Na svima nama je da činimo najviše što možemo kako bi pomogli u situaciji u kojoj smo se zatekli. Samo zajedničkim snagama možemo postići više za bolje sutra i za sretniju Hrvatsku. Nadamo se da ćemo ovom donacijom olakšati kupnju prijeko potrebnih materijala i opreme te tako doprinijeti sanaciji šteta uzrokovanih potresom i borbi protiv koronavirusa.“

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:54 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:56 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije