Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje ponude

Sutra upalite Uber aplikaciju i naručite mladu janjetinu za 40 kuna

'15.11.2011., Razvodje, Oklaj - Poznati prominski vinar Marko Duvancic otvorio veliko seosko gospodarstvo na kojem ce ugostiti turiste uz promociju domacih autohtonih jela i vina. Janjetina. Photo: Hr
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/2
16.05.2016.
u 14:33

Svi oni koji još nisu koristili Uber, a sada će to učiniti slanjem koda JANJETINA16, mogu uživati u besplatnoj prvoj vožnji do 70 kn.

Ono što su prvog travnja nudili kao prvoaprilsku šalu, u Uberu su sada odlučili provesti u djelo. Sutra Uber u suradnji s restoranom Mali Raj korisnicima svoje Android, iOS i Windows phone aplikacije nudi janjetinu s ražnja na području grada Zagreba. 

Kažu u Uberu da, ako sutra uključite Uber aplikaciju između 12 i 14 sati i odaberete posebnu opciju uberMEEE te kliknete na ''Naruči janjetinu'', najbliži Uberov partner-vozač za nekoliko minuta na vašu će adresu donijeti 250 grama domaće janjetine s mladim lukom i krumpirom kao prilozima te kruhom. Ukupna cijena iznosi 40 kn po porciji. Moguće je naručiti samo jednu porciju. 

Svi oni koji još nisu koristili Uber, a sada će to učiniti slanjem koda JANJETINA16, mogu uživati u besplatnoj prvoj vožnji do 70 kn.

>> Uber se širi na obalu

Komentara 4

SC
schwertransport
16:21 16.05.2016.

da se nije neki terorista zeznuo pa razneso medu ovcama

GE
gemist
15:14 16.05.2016.

Nekvalitetna australska janjetina hahahaha. Pa tam se bave uzgojem ovaca stoljećima najveći su izvoznici na svijetu a imaju stada od stotine tisuća komada i kvalitetniju ispašu.Kod nas bi se htjeli obogatiti od tri ovce a uzgojem se bave tri dana.Da,dođee smrznuta,a kak da dođe svježa osim avionom,a de je Australija?Valjda putuje brodom,a brodu treba vremena

MU
Mukowsky
15:29 16.05.2016.

Tko upali Uber otpast će mu ruka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije