Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVARSKA TVRTKA

Unatoč krizi iz godine u godinu bilježe stalni rast

darko kudumija
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
29.11.2013.
u 18:38

Baveći se iznajmljivanjem i prodajom šatora tvrtka je u toj djelatnosti danas vodeća ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji

Premda je gospodarstvo na području bjelovarske županije uslijed negativnih učinaka gospodarske krize iz godine u godinu u sve lošijem stanju, srećom postoje i svijetli primjeri poduzetnika koji i u
tako otežanim gospodarskim uvjetima bilježe odlične rezultate. Jedan od tih je i Dario Kudumija, vlasnik bjelovarske tvrtke Kudumija trade koja već četvrtu godinu zaredom bilježi stalni rast.

Baveći se iznajmljivanjem i prodajom šatora tvrtka je u toj djelatnosti danas vodeća ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Sa 60-ak zaposlenih godišnje uspiju iznajmiti oko 250.000 četvornih metara šatorskog prostora. Ranijih godina šatori su se mahom iznajmljivali za održavanje raznih manifestacija, no jačanjem krize sve se više koriste i kao skladišni prostor.

Jednostavna montaža, prilagodljivost i povoljna cijena učinili su da se mnogi odlučuju upravo šatorom zadovoljiti potrebe za skladišnim prostorom. U posljednje vrijeme uz šatore raznih dimenzija i namjena tvrtka nudi i montažne bine koji su u zadnje vrijeme postale pravi hit. Dio bogatog asortimana predstavili su i na netom završenom dvodnevnom kućnom sajmu u krugu tvrtke u Velikim Sredicama.

Komentara 1

TU
turko
19:14 29.11.2013.

imamo i nomadsko gospodarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije