Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tele2 Hrvatska

Umjesto Gregora nastupa cirkus

25.05.2011., Zagreb - Dolazak pape Benedikta XVI. u Hrvatsku najavljuje se i na jumbo plakatima, uz reklame za kave, trgovacke centre, mobilne operatere, lijekove i kupace kostime.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/3
16.03.2016.
u 12:37

Tele2 Hrvatska uz novog čelnika Viktora Pavlinića okrenuo je novi marketinški list te zamijenio popularnog ovna cirkusom

Tele2 Hrvatska od 1. travnja ima novog čelnika. Bit će to Viktor Pavlinić, dosadašnji član uprave koji u Tele2 Hrvatska radi već osam godina, a jučer je i službeno predstavljen. Malin Holmberg, dosadašnja prva osoba hrvatskog Tele2 te izvršna potpredsjednica tvrtke za središnju Europu, naime, odlazi u Amsterdam iz kojeg će voditi nizozemski dio ove švedske korporacije.

Viktor Pavlinić bio je do sada član uprave i glavni financijski direktor. U Tele2 došao je 2008., a prije preuzimanja pozicije glavnog financijskog direktora bio je voditelj odjela kontrolinga. Osim službenog predstavljanja novog prvog čovjeka tvrtke, Tele 2 odlučio je okrenuti i novi marketinški list.

Ovan otišao u povijest

Umjesto ovna Gregora kojeg su, kazali su, poslali na dugotrajan godišnji odmor, kreću s novim likovima u kampanjama. Temom cirkusa koji će predstavljati niz novih likova, kažu, žele poručiti da je u Tele2 sve jednostavno, fleksibilno, ali ujedno i nadmašuje očekivanja. Ono što im po novom nudi Tele2 jesu nove tarife. Korisnici mogu odlučiti koju od tri ponuđene varijante žele ovisno o svojim potrošačkim navikama kada je riječ o pozivima i slanju SMS-ova, a tomu još moraju pridodati jednu od tri ponuđene varijante podatkovnih opcija.

Besplatna proba

Usto, Tele2 priprema i osvježen web koji bi trebao biti dostupan za desetak dana te mobilnu aplikaciju za Android telefone, dok bi iOS aplikacija trebala biti operativna za mjesec dana. Tele2 uvodi i besplatno probno razdoblje, što znači da svaki novi korisnik koji prenosi broj u Tele2 dobiva 30 dana usluge besplatno, jednostavno da vidi sviđa li mu se usluga. Besplatna proba obuhvaća 500 minuta i / ili poruka te 3GB podatkovnog prometa. Novi korisnici koji ne prenose svoj broj dobivaju probno razdoblje od 7 dana s jednakim pogodnostima.

>> Tele2 pokrenuo nacionalnu 4G mrežu u Hrvatskoj, pokrivši 90 posto populacije

Komentara 5

HR
Hrabraja
13:18 16.03.2016.

U tele2 sam 5 godina i jako zadovoljna.

TB
taras.buljba
13:59 16.03.2016.

u tele 2 sam otprilike nesto manje od desetak godina tarife su oke ali ostalo?

KS
krao_sam
14:16 16.03.2016.

Mi uhljebi imamo besplatno pa nas bas briga na kojoj smo mrezi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije