Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uljanik plovidba

Uljanik plovidba za dividende izdvaja 21,5 milijuna kuna

uljanik plovidba
Arhiv VL
07.06.2010.
u 16:03

Iznos od 2,06 milijuna kuna rasporedit će se u zakonske rezerve, a milijun kuna radnicima jednokratnom podjelom trezorskih dionica. 21,5 milijuna kuna raspoređuje se za dividende.

Glavna skupština Uljanik Plovidbe održat će se 16. srpnja, a odlučivat će se, između ostaloga, o raspodjeli prošlogodišnje dobiti koja iznosi 54,63 milijuna kuna, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Prema prijedlogu odluke, iznos od 2,06 milijuna kuna rasporedit će se u zakonske rezerve, a milijun kuna radnicima jednokratnom podjelom trezorskih dionica.

Iznos od 546,3 tisuće kuna namijenjen je za isplatu udjela u dobiti upravi jednokratnom podjelom trezorskih dionica. Zatim, 21,5 milijuna kuna raspoređuje se za dividende, od čega je na ime predujma dividende isplaćeno ukupno 10,79 milijuna kuna. Za neraspoređenu dobit namijenjeno je 29,52 milijuna kuna.

Od ukupnog iznosa dividende, 10,79 milijuna kuna je isplaćeno dioničarima na ime predujma dividende 16. travnja. Preostali dio od 10,7 milijuna kuna isplatit će se sukladno odredbama Statuta društva i stanju na računima kod SKDD-a na dan donošenja posebne odluke Glavne skupštine.

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
17:24 07.06.2010.

Ajmo, navali narode na dionice !!!!!! .............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije