Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Đaković

Ugovorili proizvodnju vagona vrijednih 54 milijuna kuna za francusko tržište

vagon, đuro đaković
ĐĐ Grupa
04.10.2016.
u 14:21

Realizacija ugovora predstavlja nastavak uspješne suradnje s Francuzima.

Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, s francuskim su naručiteljem potpisala ugovor o proizvodnji specijalnih vagona tipa Zacns u vrijednosti od 54 milijuna kuna. Riječ je o četveroosovinskim vagonima cisternama, toplinskim izoliranim i namijenjenim za prijevoz emulzije, primarno kalcijevog karbonata u svim temperaturnim uvjetima.

Projektirani su, proizvedeni i opremljeni u skladu s najnovijim europskim standardima, a premijerno su prikazani na međunarodnoj izložbi transportnih tehnologija InnoTrans održanoj krajem rujna ove godine u Berlinu.

- Ovim projektom potvrdili smo opravdanost vlastitog razvoja i proizvodnje vagona posebne namjene i izvedbe. Primjenom specijalnih materijala te tehnološke opreme nove generacije zaokružili smo svoje proizvodne procese – poručili su iz tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila d.d. Vagoni će biti isporučeni u prvoj polovici iduće godine.

Realizacija ugovora predstavlja nastavak uspješne suradnje s Francuzima

>> Radnici, a ne strojevi naša su prava vrijednost

>> Đaković prvi put nakon četiri godine poslovao s dobitkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije