Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David Plouffe na Weekend Sessionu

U Zagreb stiže voditelj kampanje Baracka Obame

plouffe
19.11.2009.
u 15:43

Prvi Weekend Session ugostit će i glavne aktere hrvatskih predsjedničkih izbora te stručnjake novih medija u zanimljivim panel-diskusijama.

Davida PlouffeaOrganizatori Weekend Sessiona 3. prosinca u zagrebačkom Hypo centru ugostit će Davida Plouffea, voditelja kampanje i glavnog stratega američkog predsjednika Baracka Obame.

Kroz niz jednodnevnih manifestacija u svim zemljama regije Weekend će organizirati zanimljiva predavanja i panele tijekom cijele godine.

Plouffe će sa sudionicima Weekend Sessiona podijeliti iskustva iz najveće predsjedničke kampanje u povijesti SAD-a koja je privukla pozornost stručnjaka i laika u cijelom svijetu te postavila posve nove standarde u političkom marketingu, priskrbivši mu status najtraženijeg predavača na svijetu.

''The Art od possible: Online branding Strategies and Tactics“  tema je predavanja koje će genijalni strateg održati u Hrvatskoj. Njime će upoznati političku i marketinšku elitu sa svim tajnama isprobanih strategija i taktika online brandiranja koje su rezultirale pokretanjem nacije i ostvarivanjem najveće pobjede u povijesti predsjedničkih izbora SAD-a. Ovo je ujedno i prvo takvo predavanje u cijeloj regiji.

Prvi Weekend Session ugostit će i glavne aktere hrvatskih predsjedničkih izbora te stručnjake novih medija u zanimljivim panel-diskusijama. Ovaj Weekend Session prvi je u nizu jednodnevnih manifestacija koje će biti organizirane u svim zemljama regije tijekom cijele godine.

Komentara 4

Avatar miletiml
miletiml
16:15 19.11.2009.

koji ces k..... ti ovdje, pa i mala djeca znaju kako je obarak bin lade izabran za predsjednika aj nazad odakle si i dosao jer kad vidis nase predsjednicke kampanje shvatit ces da si mali mis

ML
mlado
16:33 19.11.2009.

Koji usiljen smiješak.

DO
doktorica
17:04 19.11.2009.

Koliko će nas koštati taj \"genijalac\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije