Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova imena

U Upravu Adris grupe ulaze Marko Remenar i Stipanka Ivandić Štefanek

Marko Remenar
Goran Stanzl/PIXSELL
17.09.2018.
u 14:01

Remenar i Ivandić Štefanek imenovani su na razdoblje od 1. studenog 2018. do 31. listopada 2023. godine.

Nadzorni odbor (NO) Adris grupe na sjednici održanoj u ponedjeljak u Rovinju odlučio je proširiti broj članova Uprave na četiri člana te imenovao dva nova člana Uprave - Marka Remenara i Stipanku Ivandić Štefanek, izvijestili su iz rovinjske tvrtke.

Upravi Adris grupe, na čelu s predsjednikom Antom Vlahovićem i dosadašnjim članom Tomislavom Popovićem, od 1. studenoga ove godine pridružit će se Marko Remenar i Stipanka Ivandić Štefanek, navodi se u priopćenju. Iz Adrisa ističu kako, nakon provedene transformacije tvrtke, Adris grupa, s novim članovima Uprave, nastavlja ulagati u rast i razvoj svojih poslova.

"U razdoblju do 2022. godine planirana su ulaganja vrijedna četiri milijarde kuna. Investicijama od 3,3 milijarde u turistički dio tvrtke, 95 posto  hotelskih kapaciteta bit će na najvišoj razini ponude. Gotovo 360 milijuna kuna ulaže se u proizvodnju zdrave hrane, a 230 milijuna u razvoj osiguranja. Uz organski rast, očekivati je i nove akvizicije", ističu iz Adris grupe.

Inače, Remenar i Ivandić Štefanek imenovani su na razdoblje od 1. studenog 2018. do 31. listopada 2023. godine. Marko Remenar diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, financije i računovodstvo magistrirao je na Manchester Business School-u, nakon čega stručno usavršavanje nastavlja na IMD-u, Insead-u i Bocconiju. U Zagrebačku banku dolazi 2002. u sektor tržišta kapitala, direktor direkcije tržišta kapitala postaje 2004., a dvije godine kasnije imenovan je direktorom samostalne direkcije investicijskog bankarstva. Članom Uprave za investicijsko bankarstvo i financijska tržišta imenovan je 2007., odnosno 2015. članom Uprave za korporativno, investicijsko i privatno bankarstvo.

Stipanka Ivandić Štefanek je diplomirala 2004. na Schiller International University u Heidelbergu, a 2006. magistrirala na Stanford University u SAD-u. Usavršavala se na Sveučilištu IMD u Švicarskoj, nakon čega završava magisterij korporativnog i investicijskog bankarstva na Sveučilištu Bocconi u Italiji. U Zagrebačku banku dolazi 2006. kao specijalist za tržište kapitala, 2010. postaje direktoricom direkcije tržišta kapitala, a direktoricom specijalnih korporativnih rješenja imenovana je 2015. godine.

Komentara 3

TT
TTjac
18:18 17.09.2018.

Adrisu se ne piše dobro. U Zabi su ostavili veliki nered.

RI
rightside
10:08 20.09.2018.

sta sad "drustvo iz adrisa" ima za reci na to da se tajna oko uljanika nije mogla cuvat i da je izisla,naime ,ako opstane uljanik bi radio SAMO na otoku,, a ostalo valjda drug koncar misli iskoristit u druge svrhe,,paa tako padaju u vodu i price i obecanja druga miletica i zupana flege,,sve u svemu jedna fina "elitna ekipa lazova i prevaranata..)))) a drzava bi valjda sad trebala pokrit dubioze uprave i koncaru "isporucit" sve cisto i bez dugova,,)))) ma dajte tjerajte tu lopinu iz istre,, i njega i kneza jakovcica,i miletica i flegu i rossandu i njegovu skupinu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije