Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan ugovor o suradnji ENT-a i Filozofskog fakulteta

U Rijeci otvoren novi ICT hub Ericssona Nikole Tesle

Rijeka Ericsson NIkola Tesla
Foto: ENT
1/3
06.06.2022.
u 18:03

Već smo zaposlili nekoliko ICT stručnjaka za ured u Rijeci, a naša su vrata i dalje otvorena za stručnjake u STEM području iz Rijeke, Istre i Primorsko-goranske županije, kazala je Kovačević

U Rijeci je danas otvoren novi ured Ericssona Nikole Tesle, jednog od lidera u ICT industriji s više od 3500 zaposlenih i kompanije u kojoj radi najveći broj softver-dizajnera u Hrvatskoj, njih 1800, izvijestili su iz ENT-a.

– Otvorenje ureda u Rijeci još je jedan korak u razvoju naše kompanije. Vjerujem da će naš riječki ured brzo rasti i postati, kao i druge naše lokacije, hub ICT eksperata koji će radom na najnovijim tehnologijama i razvojem suvremenih ICT rješenja, proizvoda i usluga pridonositi digitalnoj transformaciji Hrvatske – istaknula je Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, te dodala:

– Već smo zaposlili nekoliko ICT stručnjaka za ured u Rijeci, a naša su vrata i dalje otvorena za stručnjake u STEM području iz Rijeke, Istre i Primorsko-goranske županije, koji imaju priliku ostati raditi u Hrvatskoj te istodobno surađivati s cijelim svijetom. Sigurna sam da će naš riječki tim postati jedan od ključnih "čvorova" u našoj mreži ureda u Hrvatskoj i inozemstvu koji snažno doprinose ugledu i rezultatima kompanije.

U sklopu otvorenja, kojem su nazočili i predstavnici lokalnih i regionalnih vlasti, potpisan je ugovor o suradnji između ENT-a i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Riječ je o ugovoru na projektu "Razvoj suvremenih komunikacijskih tehnologija u komercijalnim aplikacijama i industriji". 

>> VIDEO Stanje s kriptovalutama je na klimavim nogama, evo kakav je plan EU

Komentara 1

RA
Raphael
09:41 08.06.2022.

Uzalud... odlaze im najbolji ljudi. Zaposle 200 žutokljunaca, otiđe im 200 iskusnih. Uprava bere velike novce/bonsue i živi u svome balonu. Ne bu to još dugo, implodirat će firma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije