Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U prvih devet mjeseci 22% više korisnika Erste NetBankinga

Erste banka
arhiva VL
19.10.2009.
u 11:29

Zabilježen je i porast broja tvrtki koje su korisnici usluga NetBankinga, kojih je 30. rujna 2009. godine evidentirano više od 19.370, što je porast od više od devet posto u odnosu na kraj prošle godine.

U prvih devet mjeseci 2009. godine Erste banka je zabilježila više od 62.230 fizičkih osoba, korisnika usluge Erste NetBanking, što predstavlja povećanje više od 22 posto u odnosu na broj korisnika 31. prosinca 2008. godine, priopćili su iz te novčarske institucije.

Zabilježen je i porast broja tvrtki koje su korisnici usluge NetBanking, kojih je 30. rujna 2009. godine bilo evidentirano više od 19.370, što je porast od više od devet posto u odnosu na kraj prošle godine.

Ostali alternativni kanali distribucije u Erste banci također su zabilježili porast broja korisnika u navedenom razdoblju, navode u Erste banci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije