Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

U Poreču otvoren još jedan supermarket Plodina

U Poreču je otvoren moderan supermarket Plodina, čime Plodine sada broje 97 trgovina u Hrvatskoj. Nastavak je to intenzivnog širenja maloprodajne mreže modernih supermarketa i učvršćivanja liderske pozicije, kao jednog od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.
01. travnja 2021. u 15:05 102 prikaza
U Poreču otvoren još jedan supermarket Plodina
Pogledajte galeriju 1/5

Danas je u Poreču, na adresi Creska 2A, otvoren novi supermarket Plodina. Drugi je to supermarket Plodina u ovom istarskom gradu, a čak 19. u Istri.

Vrijednom investicijom na 1.350 m2 uređen je moderan prodajni prostor koji uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde, te svojim kupcima omogućava još ugodniju kupovinu. U prilog tome ide i 120 natkrivenih parkirnih mjesta povezanih pokretnim stepenicama sa prodajnim prostorom.

U Poreču otvoren još jedan supermarket Plodina | Autor :

U trgovini je dostupna samoposlužna pekara, odjel delikatesa, mesnica i gastro odjel, te tzv. zelena tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem. Moderno skladište, komore i razne pripremnice kupcima osiguravaju dostupnost i svježinu proizvoda svakoga dana.

Novi supermarket Plodina zadržao je svoj prepoznatljivi široki asortiman, pa tako i u Poreču kupci mogu pronaći svježe i provjerene prehrambene proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, a neprehrambeni program zadovoljava potrebe svakog kućanstva.

U Poreču otvoren još jedan supermarket Plodina | Autor :

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Poreča i okolice, a tijekom sezone svojom bogatom ponudom zasigurno će obogatiti i turističku ponudu.

Vrijedno je napomenuti da je otvoreno 40-ak novih radnih mjesta.

Uzimajući u obzir aktualnu epidemiološku situaciju, uobičajeni prigodni zabavni program i degustacije na dan otvorenja su otkazane. Zato su kupci mogli uživati u brojnim pogodnostima i akcijama pripremljenim posebno za prvi tjedan otvorenja.

Radno vrijeme Plodina Poreč je od ponedjeljka do subote 7:00 – 22:00, a nedjeljom 7:00 – 21:00 sati.

Na blagdan Uskrsa trgovina neće raditi.

U Poreču otvoren još jedan supermarket Plodina | Autor :

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour"
NIJE JOJ BILO LAKO
Severina nakon 17 godina progovorila o čuvenoj snimci: 'Šest mjeseci nisam izašla iz kuće'
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?