Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

U petak izlazi magazin The Economista 
i Poslovnog dnevnika

Styria potvrđuje relevantnost u partnerstvu s najuglednijim svjetskim izdavačkim kućama – ne propustite doznati kakav će biti svijet u 2012. i zašto mu, ipak, neće biti kraj
14. prosinca 2011. u 08:00 2 komentara 11 prikaza
Svijet u 2012.
Foto: Poslovni dnevnik

Poslovni dnevnik, kao ekskluzivni licencni partner britanskog tjednika The Economist, prvi put izdaje magazin “Svijet u 2012.”

Magazin “Svijet u 2012.” The Economista i Poslovnog dnevnika, koji izlazi u petak, 16. prosinca, izbor je mišljenja i predviđanja najvećih svjetskih znanstvenika, bankara, menadžera, akademika i političara za iduću godinu, kao i tekstova uredničkog tima jedne od najstarijih izdavačkih kuća na svijetu. Kao poseban dodatak izdanja “Svijet u 2012.”, urednički tim Poslovnog dnevnika dio stranica posvetio je i kolumnama i predviđanjima uglednih hrvatskih gospodarstvenika.

Nakon strateške suradnje Poslovnog dnevnika i New York Timesa (prilog svakog ponedjeljka u PD-u), medijski koncern Styria najnovijom suradnjom potvrđuje svoju relevantnost u partnerstvu s najuglednijim svjetskim izdavačkim kućama. Poslovni dnevnik i The Economist na 120 stranica magazina pokušavaju predvidjeti što će se zbivati s eurom u idućoj godini, kako će se razvijati eurozona i hoće li uopće opstati te kako će se razvijati dalje odnosi na relaciji London – Pariz – Berlin, kako će izgledati idući američki predsjednik, tko će biti novi predsjednik Francuske, hoće li se normalizirati američki odnosi s Iranom te hoće li Kinu pogoditi recesija. Posebno izdanje The Economista i Poslovnog dnevnika razmatra zašto su se građani istočnoeuropskih država razočarali u Zapad te kako će nove vlade u Italiji, Španjolskoj i Grčkoj izdržati život na rubu provalije. Svijet u 2012., očekivano, pokušava odgonetnuti hoće li tržišta kapitala oživjeti, koje promjene i uštede čekaju financijsku industriju, hoće li biti više inicijalnih javnih ponuda ili ne, kako će se kretati cijene sirovina, hoće li se bonusi menadžerima ikad vratiti na prijašnje razine...

Za “Svijet u 2012.” Poslovnog dnevnika i The Economista pišu i Franjo Luković, predsjednik uprave Zagrebačke banke, Nadan Vidošević, predsjednik Hrvatske gospodarske komore, Ivan Ergović, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, Dragutin Drk, vlasnik i direktor Vindije, Ivica Mudrinić, predsjednik uprave Hrvatskog telekoma...

Dodatno, u skladu s tradicionalnim britanskim humorom posebna pozornost posvećena je i onome što se sigurno neće dogoditi u 2012. Npr., SAD neće, kažu, pokrenuti novi rat, kao što, unatoč brojnim proročanstvima (Maye), neće biti ni kraja svijeta. Pogriješimo li, vratit ćemo vam novac!

Dosad uvijek milijunske naklade Na inte

Dosad uvijek milijunske naklade

Na internetskim stranicama britanskog the Economista (www.economist.com) moguće je pregledati i originalno englesko izdanje, kao i arhivu prijašnjih izdanja publikacije World in... Isto tako, moguće je nabaviti i iPhone, iPad i Android internacionalne aplikacije svih Economistovih izdanja (http://www.economist.com/digital/apps). Inače, svako dosadašnje izdanje “Svijet u ...” The Economista prodano je u milijunskim nakladama u više od 90 zemalja.

Cijena “Svijeta...” 35 kuna

Cijena “Svijeta...” 35 kuna

Magazin “Svijet u 2012.”, osim u maloprodaji na svim boljim prodajnim mjestima Tiska, može se kupiti i u redakciji Poslovnog dnevnika po cijeni od 35 kuna. Za sve informacije javite se na mail: pretplata@poslovni.hr ili na tel. 01/6326-021.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija
  • -obrisani-:

    Što znači ovaj naslov: \"U petak magazin The Economista 
i Poslovnog dnevnika\"? Imate li više uopće lekotore u Večernjem listu? Nažalost, pismenost novinara je ispod svakog nivoa.

  • -obrisani-:

    Vidim da je naslov u međuvremenu \"popravljen\", no i dalje je jednako besmislen: \"U petak izlazi magazin The Economista i Poslovnog dnevnika\" Dragi novinari, bilo bi lijepo da pročitate do kraja ono što napišete. Pa ovdje se radi o jednoj ... prikaži još!noj rečenici! Ostatak teksta nisam pročitao, pa ne znam ima li još ovakvih bisera....