Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godinu završavaju s dobiti

U Palaceu kreće investicija od milijun eura

hotel palace
Petar Glebov/PIXSELL
20.12.2013.
u 13:41

Jedini hotel u nas koji uz četiri zvjezdice nosi i kategoriju Heritage hotel (Hotel baština) ugošćuje, inače, čak 90 posto stranih gostiju, a poznat je i po bliskim vezama s - umjetnicima

Nakon najava iz Sheratona i Westina, gdje za iduću godinu najavljuju investiciju od deset milijuna eura, slične vijesti stižu i iz Palacea. U tom zagrebačkom hotelu, gdje su dana povodom isteka godine okupili novinare, planiraju u prva tri mjeseca 2014. s oko milijun eura renovirati preostalih pedesetak soba i glavni restoran. Sobe na tri kata, dvorana i saloni za sastanke obnovljeni su ranije, kada je napravljen i wellness-fitness centar.

Tekuću, pak, godinu Palace završava s povećanjem bruto operativne dobiti za 12 posto. Jedini hotel u nas koji uz četiri zvjezdice nosi i kategoriju Heritage hotel (Hotel baština) ugošćuje, inače, čak 90 posto stranih gostiju, a poznat je i po bliskim vezama s - umjetnicima. U galeriji Zrinski, u sklopu hotela, izlagali su vrhunski hrvatski umjetnici, a tako će, obećaju domaćini, biti i ubuduće. Sinergija umjetnosti i hotelijerstva vidljiva je i na etiketama ograničene serije vrhunskih vina. Tako će posebno izdanje graševine Belje krasiti etiketa Vatroslava Kuliša, dok će plavac mali Svirće, ukrašavati etiketa Damira Barešića.

Inače, zagrebački hotel Palace već dvije godine 'reklamira' i svjetski portal za putovanja TripAdvisor priznanjima za kvalitetu, koju izvrsnim ocjenama neštedimice opisuju gosti hotela. 

>>Palace s milijun eura završava obnovu hotela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije