Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovacije

U Konzumu moguća kupnja i putem smart mobilnih uređaja

todorić, konzum (1)
Foto: Pixsell, Arhiva
1/3
29.10.2010.
u 15:27

Svim korisnicima i Pod Toucha, i Phonea, i Pada i BlackBerryja omogućena je kupnja u Konzumovoj internetskoj prodavaonici putem smart mobilnih uređaja bez obzira gdje se nalazili

Konzum je uveo jedinstvenu aplikaciju putem koje će svim korisnicima iPod Toucha, iPhonea, iPada i BlackBerryja biti omogućena kupnja u Konzumovoj internetskoj prodavaonici putem smart mobilnih uređaja bez obzira gdje se nalazili. Konzum je prvi među trgovačkim lancima uveo ovo rješenje u Hrvatskoj i regiji. Kvalitetno rješenje u prva dva dana od implementacije aplikacije zabilježilo je više od 1300 downloada što najbolje potvrđuje atraktivnost ove dodatne Konzumove usluge.

m-Konzum aplikacija za smart mobilne uređaje potpuno je usklađena s Konzumovom internetskom prodavaonicom, dakle sve promjene koje se unesu preko mobilnih uređaja odmah su vidljive i na internetskim stranicama. U tom smislu korisnicima se nudi više od 20.000 proizvoda, mogućnost izbora termina dostave, uvid u popis starih narudžbi, aktualne liste kupnje i akcije koje su u tijeku dok su preporuke posebno prilagođene potrebama kupaca. Svaki proizvod može se dodati u košaricu ili vlastitu listu najdražih proizvoda što olakšava njegovo pronalaženje pri budućim kupnjama. Kupci sami odabiru način plaćanja koje je moguće ostvariti i putem mobilnih uređaja.

Daljnjim razvojem aplikacije, usluga kupnje u Konzumovoj internetskoj prodavaonici uskoro će biti dostupna i korisnicima mobilnih uređaja temeljenih na tzv. Android platformama. Početkom sljedeće godine planira se uvođenje nove usluge za sve kupce koji će putem navigacijskih uređaja moći pronaći lokacije svih Konzumovih prodavaonica u Hrvatskoj, kao i integracija ove usluge s društvenim mrežama poput Facebooka.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:04 30.10.2010.

U jebot.e!?!?!? Kakva prilika?!?!? VAU!!!!! Konačno?!?!? Uslišane su mi molbe........hvala Todoriću......ahahahahahahahahahaha....koji tupani....m-Konzum?!? Ma, koga boli kura.c za Konzum?!?!? Zar je to vijest?!?!? O, mama.......novinari, jasno mi je da je život skup, ali morate li se tako jeftino prodati takvom smradu?!?!? Za šaku karamela?!?! PLJUC!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije