Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povoljnije cijene

U Croatia osiguranju police obveznog autoosiguranja povoljnije do 25 posto

croatia osiguranje
Zeljko Lukunic/PIXSELL
22.01.2014.
u 10:58

Nove police su povoljnije za taxi vozila, rent-a-car i prijevoz opasnih tvari, kao i za građane koji automobile kupuju na leasing.

Croatia osiguranje od danas nudi i do 25 posto povoljniju policu autoosiguranja koja vozačima nudi mogućnosti dodatne zaštite od nezgoda kao i popuste na pojedine kategorije vozača.

"Cilj nam je vozačima ponuditi maksimalnu sigurnost uz povoljnije cijene te individualni pristup prema svakom klijentu. Vozači će na taj način imati mogućnost kreirati svoju policu maksimalne sigurnosti na koju se uz povoljne uvjete nadograđuje djelomični kasko. Time će, po procjeni naših stručnjaka, biti osigurana zaštita naših klijenata u čak 80 posto prometnih nezgoda koje se mogu dogoditi", izjavio je Goran Radić, direktor Sektora za osiguranje motornih vozila.

Novost uz policu obveznog autoosiguranja je i 50 posto popusta na ugovaranje osiguranja kazneno pravne zaštite i novčane naknade za ozljede vozača - AO plus, fiksna cijena djelomičnog kaska za vjetrobranska stakla za 330 kuna ili zaštita od udara vozila sa životinjama za 225 kuna. Novost je i osiguranje od nezgode kojim je vozač do sada bio osiguran samo tijekom vožnje, a od sada vrijedi 24 sata dnevno i to po cijeni od tek 10-ak kuna mjesečno. Nove police su povoljnije za taxi vozila, rent-a-car i prijevoz opasnih tvari, kao i za građane koji automobile kupuju na leasing. Višestruko su smanjene cijene autoosiguranja za sedlaste tegljače. Uvodi se i popust na plaćanje premije odjednom i za osiguranike s više vozila.

>> Basler spustio cijene obveznog autoosiguranja

>> I Allianz spustio cijene obveznog autoosiguranja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije