Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljeni uvjeti

Tvrtke predstavile plan širenja na makedonsko tržište

Daniela Karagjozoska, Mirko Duspara,  (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
05.04.2013.
u 10:00

Predstavivši uvjete za razvoj poslovanja u Makedoniji, Karagjozoska je istaknula kako je ta zemlja proglašena jednim od tri najbolja reformatora u svijetu.

Jačanje gospodarsko-trgovinske suradnje Hrvatske i Makedonije bio je cilj sastanka makedonske veleposlanice Daniele Karagjozoske s predstavnicima Grada, Županije i gospodarskih subjekata u Slavonskom Brodu. Predstavivši uvjete za razvoj poslovanja u Makedoniji, Karagjozoska je istaknula kako je ta zemlja proglašena jednim od tri najbolja reformatora u svijetu.

Ondašnjim poduzetnicima poslovanje je olakšano zahvaljujući jedinstvenoj smanjenoj stopi poreza te smanjenju iznosa carine za industriju. Gradonačelnik Mirko Duspara izrazio je zadovoljstvo što je Brod odabrala kao jedan od gradova koje će posjetiti te istaknuo kako je gradska vlast posljednjih godina činila sve kako bi privukla investicije. Predstavnici tvrtki veleposlanicu su upoznali sa svojim djelatnostima te vizijom potencijalne suradnje, odnosno proširenja poslovanja na makedonsko tržište.

>>Bivši šef Hanfe otvorio tvrtku jer ga nitko nije htio zaposliti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije