Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Web Marketing Akademija

Tvrtke koje traju i zauzvrat daju

Marketing odjel dd
Foto: Promo
11.08.2017.
u 10:08

Marketing Odjel d.o.o. okreće se potrebama klijenata koji traže usavršavanja i certificiranja iz edukacija o digitalnom marketingu, ali i ostalih seminara, od osnovnog rada s računalom pa do naprednog programiranja.

Jedna od vodećih tvrtki iz područja edukacija o digitalnom marketingu, koja je na našem tržištu već drugi decenij, jest tvrtka Marketing Odjel d.o.o. iz Zagreba. Prepoznata i od strane struke, pozvana da svojim prisustvom bude među najuspješnijim i najdugotrajnijim tvrtkama Hrvatske, na konferenciji „AAA“ koja se održala u lipnju ove godine u Zagrebu. Konferencija je održana pod pokroviteljstvom tvrtke Bisnode koja izdaje certifikate bonitetne izvrsnosti kao jednim od najvažnijih europskih standarda kojim se definira kvaliteta poslovanja.

Marketing Odjel d.o.o. okreće se potrebama klijenata koji traže usavršavanja i certificiranja iz edukacija o digitalnom marketingu, ali i ostalih seminara, od osnovnog rada s računalom pa do naprednog programiranja.

Jedan od najuspješnijih projekata tvrtke jest Web Marketing Akademija koja upisuje osnovni i napredni smjer uz stjecanje certifikata Specijalist, odnosno Ekspert digitalnog marketinga, čije školovanje traje 100 školskih sati raspodjeljeno u popodnevnu nastavu kroz dva i pol mjeseca. Intenzivan rad sa svakim polaznikom, koji čini malu grupu, odlika je izvrsnosti koju stječe svaki pojedinac u radu kroz osnove teorije te mnogo praktičnog rada na primjerima iz prakse, ali i na praćenju trendova kojima se koriste danas najuspješniji digitalni marketingaši.

Foto: Promo

UPISI u WMA1, koja je za početnike u digitalnom marketingu i UPISI u WMA2, koja je za osobe koje su već dio digitalnog svijeta, su u tijeku, a prve tri prijave Večernjakovih čitatelja nagrađujemo popustom od 25% na cijene Akademija, kao i na cijene pojedinačnih seminara. Akcija traje do 25.08.2017. samo za čitatelje Večernjeg, nakon čega vrijede pune cijene upisa.

Predavači na WMA1 (za poznavaoce osnova digitalnog marketinga) i WMA2 (za naprednije korisnike koji žele dostići ekspertnost) odabirani su anonimnim anketama publike, uvijek kao TOP5 predavači, na regionalnim konferencijama o digitalnom marketingu gdje su imali prilike pokazati svoje vještine i sposobnosti pri prenošenju znanja kroz dinamična predavanja za široke mase i specijalizirane seminare za one koji su tražili usavršavanje.

Osim Web Marketing Akademije, predavači predaju i na dvodnevnim seminarima o digitalnom marketingu koji traju 10 šk. sati, a za koje se izdaje certifikat.

Tvrtka Marketing Odjel d.o.o., u suradnji sa svojih 20-ak specijaliziranih predavača, nudi i široki spektar in-house edukacija koje su praktične tvrtkama koje traže točno određene tematske edukacije koje se održavaju u njihovim prostorima, prema njihovim uputama i dinamici održavanja predavanja koju oni biraju.

Znatko.com jest forumska platforma na kojoj se družimo pri izmijeni znanja u kojoj sudjeluju predavači WMA1 i WMA2 pa vas pozivamo da postanete dio naše zajednice na kojoj, između svih ostalih tema, možete od drugih članova naučiti ili sami prenijeti svoje znanje o digitalnom marketingu.

Sjednite u klupe s najboljima, učite od profesionalaca, steknite certifikate i budite konkurentni na tržištu rada! Čeka Vas Web Marketing Akademija!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije