Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije vic

Tri fonda i dva strana ulagača ponudila kapital Zzzzappu

tino tokić
05.06.2012.
u 20:42

ZZZZapp je razvio tehnološku platformu za upravljanje wifi mrežama po modelu softvera

Amerikanac, Rus i Hrvat koji su tijekom vikenda sa svojim projektom Zzzzappom pobijedili u natjecanju novih tehnoloških tvrtki na Startup Live konferenciji u Splitu dobili su pet ponuda za ulaganje, piše Poslovni dnevnik. Tino Tokić, bivši zaposlenik Vipneta koji je s Amerikancem Robertom Aronsonom i Rusom Andrejem Štilenkom pokrenuo projekt, kaže da su u ponedjeljak dobili dvije ponude od poslovnih anđela iz inozemstva.

– Na konferenciji smo dobili ponude od tri fonda rizičnog kapitala od kojih su dva iz Austrije i Rumunjske – kaže Tokić.

Traže nekoliko stotina tisuća eura. Razvili su tehnološku platformu za upravljanje wifi mrežama po modelu softvera kao usluge, koja omogućuje prikaz raznih aplikacija koje mogu razviti tvrtke partneri. U dva mjeseca skupili su 13 klijenata i prodali prvu franšizu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije