Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Tražite posao? Pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova
16. listopada 2018. u 12:32 1 komentara 1333 prikaza
Posao
Foto: Getty Images

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

posao Prijavite se! U potrazi ste za poslom? Zapošljavaju Sberbank, PwC, Tifon, Pevec...

Zepter International, multinacionalna kompanija koja posluje na 5 kontinenata i u preko 60 zemalja trenutno proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Administrator ERC-a (m/ž) u Zagrebu. Od poslova vas očekuje unos podataka u poslovnu aplikaciju, administracija baze podataka, komunikacija s poslovnom mrežom i poslovnim partnerima (m/ž). Prijavite se brzom prijavom.

Grawe zapošljava 3 djelatnika na poziciji: Predstavnik prodaje (m/ž). Mjesto rada: Split i okolica. Na ovom poslu ćete dobiti priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, da radite na terenu, kreirate najbolje ponude za stranke i prodajete police osiguranja. Ako ste uz to dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, evo prilike baš za vas. Prijave su na linku.

Poliklinika Bonifarm ima raspisan natječaj za poziciju: Medicinska sestra /Koordinator u kliničkim istraživanjima (m/ž) u Zagrebu. Od kvalifikacija za ovu poziciju od vas se očekuje petogodišnje iskustvo, VŠS za medicinsku sestru, izvrsno znanje engleskog jezika, pouzdanost i odgovoran pristup poslu te orijentiranost na detalje i preciznost. Provjerite detalje na linku.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. ima otvorenu poziciju za radno mjesto: Voditelj segmenta u veleprodaji - HoReCa (m/ž). Ako se pitate kako će vaš posao na ovoj poziciji izgledati, svakako očekujte ostvarivanje zadanih ciljeva u HoReCa segmentu veleprodaje, formiranje strategije u skladu s poslovnim planovima te provođenje i predlaganje odgovarajućih mjera u cilju poboljšanja, racionalizacije i razvoja HoReCa segmenta veleprodaje. Prijaviti se možete ovdje.

radnici mup objavio podatke Ovi radnici ne žele raditi u Hrvatskoj! Za ove se poslove nije javio nitko!

Cammeo Grupa uspješno je i ugledno trgovačko društvo, vodeći tržišni igrač u taxi djelatnosti u Hrvatskoj. Trenutno Cammeo zapošljava Kontrolora (m/ž) za kontrolu rada i ispunjavanje radnih obaveza i zadaća po postupovniku iz ugovora o radu taksi vozača. Ako ste zainteresirani za ovu poziciju, provjerite detaljnije na linku.

Allegheny Financial d.o.o. nudi posao za poziciju: Stručni suradnik u odjelu inženjeringa (m/ž) u Zagrebu. Od vas se očekuje najmanje 3 godine radnog iskustva u struci te analitičke i organizacijske sposobnosti, poznavanje rada na računalu (MS Office paket i Auto CAD), znanje engleskog jezika u govoru i pismu i položen vozački ispit B kategorije. Kliknite ovdje za više info.

McDonald's zapošljava radnike u restoranima na brojnim pozicijama u gradu Zagrebu. Ako želite raditi u dinamičnom timu i kontinuirano napredovati, ovo je prilika za vas. Klik na link za prijavu.

Goran Kalanj i Dražen Nimčević SEREGENTI Zagrebačka tvrtka daje 10 tisuća kuna onome tko im dovede dobrog radnika

Medtronic zapošljava na poziciji: Sales Representative (m/ž) u Zagrebu. Medtronic je vodeća svjetska kompanija za proizvodnju medicinske tehnologije. Svake godine svojim proizvodima pomaže šest milijuna ljudi diljem svijeta u liječenju šećerne bolesti te srčanih, neuroloških i krvožilnih oboljenja i na taj način produžuje i poboljšava kvalitetu života. Želite li postati dio ovog tima, provjerite natječaj i prijavite se.

Recycla d.o.o. ima raspisan natječaj za Administratora obrade podataka (m/ž) u Osijeku. Potrebno vam je osovno poznavanje rada na računalu te SSS - po mogućnosti kemijske struke. Osnovna zadaća na ovom poslu bit će vam unošenje i obrada podataka. Kliknite i prijavite se.

European Bank for Reconstruction and Development – EBRD zapošljava na poziciji Associate Banker (m/ž) u Zagrebu. Ako ste prvosupnik ili imate završen fakultet, imate iskustvo u financijskom području i zanima vas rad u međunardnoj tvrtki koja posluje u 67 zemalja, prijavite se brzom prijavom.

Facebook Za hrvatsko tržište Facebook zapošljava Hrvata, evo što trebate da biste dobili taj posao
JAVIO SE IZ AUSTRALIJE
Geofizičar objasnio što se seizmološki dogodilo u Zagrebu 22. ožujka
A1 Hrvatska
HOME OFFICE
Najbolji savjeti za što bolji rad od doma