Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao? Pogledajte ponudu poslova ovaj tjedan

Posao.hr
28.12.2021.
u 14:54

Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Butan plin d.o.o. zapošljava komercijalistu (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave se zaprimaju do 03.01.2022. Posao uključuje komunikaciju s klijentima, organizaciju opskrbe prodajnih mjesta te realizaciju planskih prodajnih ciljeva. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Ceste Šibenik d.o.o. traže direktora (m/ž) trgovačkog društva. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 20.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu i minimalno 5 godina radnog iskustva. Cijeli tesk natječaja nalazi se na linku. Prijavite se!

Mango Moda d.o.o. traži pomoćnika u prodaji (m/ž) na pola radnog vremena u Splitu. Lokacije na kojima se traže djelatnici su Mall od Split, City Centar One i Joker. Prijave traju do 04.01.2022. Španjolska multinacionala kompanija specijalizirana za modu zapošljava motiviranu i odgovornu osobu koja će se pridružiti njihovom timu. Prijavite se ovdje.

Adria P.A. d.o.o. traži autolimara (m/ž) i autolakirera (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 06.01.2022. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja uz korištenje najsuvremenije opreme za rad te kontinuirano usavršavanje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave

Metro Cash & Carry d.o.o. traži radnika na odjelu dostave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Jankomir. Prijave se zaprimaju do 04.01.2022. Posao obuhvaća dnevno slaganje robe temeljem naloga, folijanje i utovar robe u vozilo. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za širenje baze korisnika usluga putem izravne komunikacije skorisnicima izvan prostorija kompanije, prezentacija ponude te prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnka (m/ž) za rad u poslovnici. Rad se izvršava u Samoboru, a prijave traju do 23.01.2022. Traži se osoba koju odlikuju profesionalnost, odgovornost i ljubaznost. Prijavite se ovdje.

Logobox d.o.o. traži wordPress Web developera (m/ž) u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 04.01.2022. Posao uključuje razvoj i održavanje responzivnih WordPress stranica, suradnju s grafičkim dizajnerom prilikom izrade dizajna web stranice te aktivno sudjelovanje u stvaranju i specificiranju web-based projekata. Prijavite se putem brze prijave.

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava IT specijalista (m/ž) u Samoboru. Prijave se zaprimaju do 06.01.2022. Glavno zaduženje na ovoj radnoj poziciji je odgovornost za projekte implementacije softverskih rješenja te prilagodbu postojećih u ulozi poslovnog analitičara. Prijavite se ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava agenta u korisničkoj službi za hrvatski i njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 05.01.2022. Kandidat mora imati napredne komunikacijske vještine te poznavanje hrvatskog i njemačkog jezika. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije