Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se!

Tražite posao? Evo koji se poslovi nude na tržištu rada

nezaposleni
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
26.01.2018.
u 14:43

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na koje se možete javiti putem brze prijave i unaprijediti svoju karijeru.

PwC Hrvatska traži stručnjaka za usklađenost (compliance officer). S mrežom tvrtki u 158 zemalja i s više od 236.000 ljudi, jedna je od liderskih tvrtki koje se zalažu za pružanje kvalitetnih usluga na područjima revizije i računovodstvenog savjetovanja, poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Potrebno je obrazovanje iz područja pravnog, ekonomskog ili upravnog usmjerenja (ili certifikaciju iz područja SPNFT). Opširnije potražite ovdje.

Lufthansa, jedna od vodećih avio kompanija na tržištu, potražuje B2B Sales Promotion Specialista, na području Zagreba. Zaduženja idealnog kandidata za ovo radno mjesto su: koordinacija i razvoj prodaje za lokalno područje, u skladu s prodajnom strategijom na globalnoj razini. Više o avio kompaniji i uvjetima natječaja možete potražiti ovdje.

Pfizer zapošljava medicinskog savjetnika u gradu Zagrebu. Riječ je o američkoj farmaceutskoj kompaniji, jednoj od najvećih u svijetu, sa sjedištem u New York Cityju. Ugovor je na neogređeno vrijeme, potreban je Medicinski fakultet, dvije godine iskustva na sličnim poslovima, uz fluentno korištenje engleskog jezika. Preostale potrebne kvalifikacije za apliciranje na ovaj natječaj možete pogledati ovdje.

Otis dizala d.o.o. traže rukovoditelja operative nove opreme za područje Zagreba. Otis je najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka, s više od 150 godina tradicije i s visokim standardima u području kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša. Jedna od glavnih zadaća za ovo radno mjesto jest organizacija izvođenja radova montaže novih dizala. Više o natječaju pogledajte ovdje.

STRABAG nudi posao za voditeljicu/voditelja betonare na području Splita. Ovaj europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, godišnje u svijetu stvara na tisuće građevina, okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Idealni kandidati obvezno trebaju imati iskustvo na sličnim poslovima (3-5 godina)  te SSS - tehničkog smjera. Više doznajte ovdje.

Komentara 3

DO
dopizdilomi
15:52 26.01.2018.

Zanimljivo je da se ne traži niti jedno mjesto političara.

Avatar indigo25
indigo25
06:51 27.01.2018.

Politička stranka renomirana u HR traži više političkih djelatnika obrazovanje nebitno, radno iskustvo nebitno, plača redovna (državni proračun). Molbe pošalji preko rođe.

DU
Deleted user
17:35 27.01.2018.

Inovativna tvrtka iz Zagreba traži provjerene stručnjake za digitalizaciju motika, krampova, lopata, srpova, kosa, vila, grabalja, čekića, nakovanja, pajsera, metli i drugoga "klasičnog" alata s kojim više nema tko raditi jer svi odoše u "fina" zanimanja. Radni uvjeti odlični, plaća već od 1800 kn. Mogućnost napredovanja do plaće od čak 2650 kn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije