Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u osmoj županiji

Tommy otvara hipermarket u Istri. Zaposlit će 30 ljudi

Tommy
Foto: Tommy
1/2
03.07.2014.
u 19:28

Otvaranjem hipermarketa u Istri, Tommy je osigurao i 30 novih radnih mjesta te ukupno zapošljava 2700 djelatnika, što ovaj trgovački lanac svakako svrstava među najveće hrvatske poslodavce.

Trgovački lanac Tommy, nakon otvorenih 166 poslovnica pozicioniranih na području sedam županija, širi svoju prodajnu mrežu i na Istarsku županiju. Iz jedne od vodećih hrvatskih kompanija, odnosno jednog od najvećih trgovačkih lanaca, priopćili su da će otvoriti hipermarket u Taru.

Na gotovo 1000 četvornih metara prodajnog prostora u Taru, Tommy će kupcima ponuditi sve relevantne hrvatske i svjetske poznate tržišne marke, ukupno više od 40.000 artikala. Kroz poslovanje dugo već 22 godine Tommy, kao kompanija koja je u stopostotnom domaćem vlasništvu, dodatno doprinosi razvoju nacionalnog gospodarstva ponudom u kojoj dominiraju hrvatski, vrhunski, autohtoni proizvodi. Svi proizvodi kontroliranog su podrijetla i pod stalnim nadzorom, od izbora dobavljača do stavljanja proizvoda na police.

Otvaranjem hipermarketa u Istri, Tommy je osigurao i 30 novih radnih mjesta te ukupno zapošljava 2700 djelatnika, što ovaj trgovački lanac svakako svrstava među najveće hrvatske poslodavce.

>>AZTN odobrio koncentraciju Tommyja i Keruma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije