Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Tisak je novi partner Overseas Expressa

Obzirom na sve veći rast e-trgovine neophodna je prilagodba kupcima i njihovim očekivanjima. Kako bi krajnji korisnici imali što veći izbor lokacija za preuzimanje i povrat OEX paketa, Tisak maloprodajni lanac kiosaka novi je partner Overseas Expressa.
27. lipnja 2022. u 15:40 639 prikaza
Tisak je novi partner Overseas Expressa

Mreža OEX shopova sve je rasprostranjenija te je od sada i logistički osnažena novom partnerskom suradnjom s Tiskom, vodećim hrvatskim maloprodajnim lancem kiosaka. Korisnici će za preuzimanje ili vraćanje OEX paketa imati na raspolaganju više od 590 lako dostupnih lokacija Tiska, čime je osigurana odlična pokrivenost svih dijelova Hrvatske.

Putem aplikacije Overseas Express korisnici mogu kad god im odgovara preusmjeriti paket na svoje najbliže Tisak prodajno mjesto. Uz više od 590 Tisak prodajnih mjesta diljem zemlje preuzimanje paketa nikada nije bilo jednostavnije.

Bez obzira šalje li se ili preuzima OEX paket, proširenjem usluge na Tisak prodajna mjesta osigurano je da uvijek postoji jedna lokacija blizu krajnjeg korisnika. Tisak lokacije nude kratko vrijeme čekanja, a radno vrijeme prilagođeno je kupcu.

“U Overseas Expressu, naša je vizija učiniti dostavu paketa lakšom i praktičnijom. Svjesni smo današnjeg ubrzanog načina života i ključni element je dati našim korisnicima izbor hoće li dostava paketa ići na kućnu adresu ili u najbliži parcel shop. Ovaj proces jednostavno nazivamo fleksibilnim postupkom isporuke. Stoga nam je zadovoljstvo ući u novu poslovnu suradnju s najprepoznatljivijim lancem kiosaka TISAK, pružajući gustu mrežu s izvrsnim lokacijama i profesionalnim zaposlenicima.”, izjavio je Gregor Hueber, generalni direktor Overseas Expressa.

„Cilj nam je i dalje pratiti sve promjene životnih navika kupaca, prilagođavati se i razvijati kroz inovativne projekte. Obzirom na značajne promjene potrošačkih navika vjerujemo da će suradnja s Overseas Expressom kupcima biti od iznimnog značaja omogućivši najjednostavniji pristup slanja i primanja OEX paketa putem Tisak prodajnih mjesta. Veselimo se ovoj novoj poslovnoj suradnji i vjerujemo u njezin veliki uspjeh kroz zadovoljstvo naših kupaca.“, zaključio je Tomislav Bagić, predsjednik uprave Tiska.

UBIJENO 11 LJUDI
Ovo je muškarac koji je usmrtio napadača u Cetinju: 'Očistio je ulice od demona. Heroj, junak!'
Kamo na more
Kamo na more
Ljeto bez dugoročnih planova: Idealna mjesta za brzi ljetni vikend s obitelji