Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRENJE TIMA

Tibor Toth novi savjetnik u Sense Consultingu

Tibor Toth
Foto: Sense Consulting
19.11.2013.
u 08:44

Iskustvo je stekao radeći u MAI Insurance Brokersu, međunarodnoj tvrtki za posredovanje u osiguranju, a obrazovao se na dva fakulteta zagrebačkog Sveučilišta; Ekonomskom i Elektrotehničkom

Konzultantska tvrtka Sense Consulting proširila je tim poslovnih savjetnika novim zaposlenikom Tiborom Tothom. Toth dolazi na mjesto mlađeg savjetnika u odjelu financijskog savjetovanja i podrške investitorima i bit će zadužen za izradu poslovnih i investicijskih studija i sudjelovanje na projektima refinanciranja, restrukturiranja, dubinskog snimanja, procjene vrijednosti poduzeća te preuzimanja i spajanja.

Također, nastavno povećanoj zahtjevnosti dokumentacije i najavama natječaja za investicijske projekte privatnih tvrtki iz strukturnih fondova EU, sudjelovat će u izradi studija troškova i koristi investicijskih projekata i poslovnih planova.

Toth je skustvo stekao radeći u MAI Insurance Brokersu, međunarodnoj tvrtki za posredovanje u osiguranju gdje je sudjelovao u projektima procjene rizika i optimizacije portfelja osiguranja, većinom za klijente iz farmaceutske i prerađivačke industrije. Obrazovao se na dva fakulteta zagrebačkog Sveučilišta; Ekonomskom i Elektrotehničkom, gdje je stekao titule magistra ekonomije te magistra inžinjera elektrotehnike i informacijske tehnologije.

Komentara 1

VI
Vioelo
10:28 19.11.2013.

Kakva je ovo vijest ?! Plaćeni oglas ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije