Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje

Teretni vagoni Đure Đakovića na sajmu u Münchenu

vagoni
ĐĐ Holding
09.05.2015.
u 08:32

Riječ je o vodećem međunarodnom sajmu logistike, mobilnosti, IT-a i upravljanja lancem opskrbe, koji se održava svake dvije godine.

Specijalna vozila Đure Đakovića sa svojim su se proizvodima predstavila na sajmu Transport & Logistic u Münchenu.

Riječ je o vodećem međunarodnom sajmu logistike, mobilnosti, IT-a i upravljanja lancem opskrbe, koji se održava svake dvije godine. Brodska tvrtka izložila je teretni vagon cisternu tipa Uacns, koji je u potpunosti konstruiran u ovoj tvrtki, dok je u sastavu flote francuskog kupca Ermewa Ferroviaire izložen vagon Falns, također proizveden u Specijalnim vozilima. 

>> Đuro Đaković i partneri žele ojačati metalsku industriju

Komentara 2

KU
Kurciban
12:48 09.05.2015.

Lijepo je za promjenu vidjeti ozbiljan hrvatski proizvod na sajmu u Njemačkoj. Svaka čast ĐĐ i nadam se da ih političari neće sjeb... kao što su do sada mnoge...

DO
doktor1
16:52 10.05.2015.

Bio je i Dinamo u Ligi prvaka pa što. Na sajmu sudjeluju desetci trvtki koje proizvode vagone. U ĐĐ čim izađu izvan HR prikazuju to kao da su sklopili posao od 100 m EUR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije