Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ulaganja

Teleperformance u Splitu otvara 2000 novih radnih mjesta

burza
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
04.07.2016.
u 08:30

Francuska tvrtka koja radi u 65 zemalja svijeta nudi podršku najvećim svjetskim korporacijama, a u Hrvatskoj otvara regionalni call centar

Tvrtka Teleperformance, svjetski lider u pružanju podrške klijentima kroz više kanala, najavila je da će pokrenuti poslovanje u Splitu. U prvoj godini planiraju zaposliti oko 2000 ljudi, a odmah će otvoriti oko 400 radnih mjesta.

Prošli su tjedan održali predstavljanje tvrtke i pozvali mlade ljude koji tečno govore europske jezike da se pridruže njihovom timu. U Splitu će otvoriti regionalni call centar Splitu, a kako je riječ o tvrtki koja radi za najveće svjetske korporacije očekuje se da će se u Splitu i zadržati.

Tvrtka je pokrenuta u Parizu prije 40 godina, a danas zapošljava 190.000 ljudi diljem svijeta. Rade u 65 država, a nove podružnice u Ateni i Lisabonu sugeriraju da se poput drugih velikih tvrtki šire prema periferiji Europske unije gdje je radna snaga dobro obrazovana, a jeftinija nego u starim članicama EU. Djelatnici Teleperformancea sa svojim klijentima komuniciraju na 75 jezika, a radna snaga raspoređena je u 311 podružnica. 

>>Evo kako mlade poljoprivrednike zadržati na selu

Komentara 2

TR
trnjedotokija
10:43 04.07.2016.

haha kaj im je kerum glavni,,

TH
than
00:30 17.07.2016.

Tehnicka podrska. To u svijetu rade vecinom studenti, tako da ce i placa biti slicna. Cudno da nisu prebacili u Indiji ili su i njihovi radnici u tehnickoj podrsci postali skuplji od nas, mada je tamo tesko pronaci nekoga tkoo zna neki drugi strani pozeljni jezik, a da nije engleski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije