Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRIPAJANJE

Telemach kupio Total TV i obogatio portfelj usluga koje nude korisnicima

Promo
01.12.2022.
u 13:00

Telemach je pripajanjem Total TV-a dodatno osnažio svoju tržišnu poziciju, a prednosti napredne tehnologije i širokog spektra usluga koju donosi osjetit će korisnici diljem Hrvatske, a ponajviše u ruralnim sredinama.

Telemach Hrvatska obavio je kupnju i pripajanje Total TV-a, čime Total TV svoje poslovanje nastavlja pod krovnim brendom Telemacha. Zahvaljujući nacionalnoj pokrivenosti koju Total TV osigurava putem satelita, Telemach postaje dostupan u svakom kutku Hrvatske, bez geografskih ograničenja. Time se, nakon nedavnog pripajanja Optima Telekoma, dodatno obogaćuje portfelj usluga koje Telemach nudi svojim korisnicima, uz dostupnost dosad nepristupačnim područjima, stoji u priopćenju.

Telemach je pripajanjem Total TV-a dodatno osnažio svoju tržišnu poziciju, a prednosti napredne tehnologije i širokog spektra usluga koju donosi osjetit će korisnici diljem Hrvatske, a ponajviše u ruralnim sredinama.

- U Telemachu s korisnicima želimo graditi odnos temeljen na povjerenju te smo snažno posvećeni cilju da postanemo operator s najboljim korisničkim iskustvom na tržištu. Sve što radimo usmjereno je u tom pravcu, uključujući pripajanja Optime i Total TV-a koje smo uspješno realizirali u svega mjesec dana. Zahvaljujući tome, Telemach sada cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga može ponuditi građanima u svakom kutku Hrvatske, što će doprinijeti snažnijoj digitalizaciji zemlje, a time i njezinom daljnjem napretku. Integracijom Optime objedinili smo ekspertizu u mobilnim uslugama s ekspertizom u fiksnim, a s Total TV-om dodatno rastemo objedinjujući naše kompetencije i obogaćujući TV iskustvo koje sada postaje nadograđeno dodatnim sadržajima koje je moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima. Uz lakši pristup širokoj paleti visokokvalitetnih usluga korisnici diljem Hrvatske ubuduće će imati priliku birati usluge kakve traže i trebaju, pri čemu ćemo im u Telemachu osigurati najbolju vrijednost za ukazano povjerenje - rekao je predsjednik Uprave Telemacha Adrian Ježina.

Korisnici Total TV-a nastavljaju koristiti ranije ugovorene usluge kao do sada, uz pristup još širem spektru usluga.

- Očekuje ih široki raspon internet tehnologija, uključujući najbržu 10 Giga optičku mrežu, vrhunska TV platforma EON te vodeća ponuda mobilnih pretplatničkih paketa, koji su svi na super brzoj 5G mreži - stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije