Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNA POZICIJA

Tatjana Skoko nova je direktorica Microsoft Hrvatska

27.09.2017.
u 10:10

Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsofta, nastavit će i dosadašnju strategiju Microsofta s fokusom na ubrzanje digitalne transformacije gospodarstva, javnog sektora te društva u cjelini

Tatjana Skoko preuzela je dužnost v.d. direktorice kompanije Microsoft Hrvatska. Na toj poziciji naslijedit će gđu. Lejlu Zukić – Krivdić koja preuzima dužnost Channel Development Managera u Microsoftovom odjelu CEE OCP & SMC, gdje će biti zadužena za 33 zemlje srednje i istočne Europe.


 
Gđa. Tatjana Skoko na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktorice Odjela za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekom-u, gdje je ostvarila kontinuirani rast poslovnih rezultata, sudjelovala u pozicioniranju Hrvatskog telekoma kao preferiranog pružatelja usluga poslovnim korisnicima u Hrvatskoj, ali i širenju poslovanja u središnjoj i istočnoj Europi (CEE).

- Pozicija v.d. direktorice Microsofta u Hrvatskoj nosi sa sobom veliku odgovornost. Microsoft kao kompanija ima velik potencijal, a poseban naglasak u radu bit će daljnja podrška hrvatskim IT tvrtkama u cilju promocije i implementacije najmodernijih partnerskih poslovnih rješenja temeljenih na vrhunskoj platformi i uslugama kompanije Microsoft“ - izjavila je Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsofta Hrvatska.
 
Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsofta, nastavit će i dosadašnju strategiju Microsofta s fokusom na ubrzanje digitalne transformacije gospodarstva, javnog sektora te društva u cjelini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije