Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Švicarski ONLINE MBA u manje od 12 mjeseci

Swiss School of Business and Management (SSBM) Vam nudi 100% ONLINE MBA program koji možete pratiti iz udobnosti Vašeg doma uz pomoć vrhunske tehnologije!
25. ožujka 2020. u 08:50 1059 prikaza
Swiss School of Business and Management
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Želiš studirati, ali nemaš vremena? Želiš kvalitetu, ali muči te visina školarine ? Pridruži se tisućama studenata iz 18 zemalja svijeta i upiši ONLINE MBA program Swiss School of Business and Management Geneva koji nudi kvalitetu i fleksibilnost. Odredi svoji tempo studiranja i plaćanja!

Swiss School of Business and Management (SSBM) Vam nudi 100% ONLINE MBA program koji možete pratiti iz udobnosti Vašeg doma uz pomoć vrhunske tehnologije!


MBA program nudi brojne prednosti - od povećanja plaća, razvoja karijere, šanse za umrežavanje i potencijala za profesionalni rast. Online MBA program nudi temeljiti obrazovni kurikulum kao i kampus program, ali predavači prilagođavaju sadržaj online formatu.

Swiss School of Business and Management | Autor : Promo Foto: Promo

Svjetski know how u ONLINE formatu

SSBM je utemeljen u Ženevi na dugogodišnjem poslovnom, istraživačkom i predavačkom iskustvu stručnjaka iz uspješnih kompanija i s uglednih svjetskih sveučilišta kao što su Indiana University, University of Florence, Penn State, State University of New York, University of Michigan, University of Lyon 2 te University of St Gallen.

Trenutno je prisutan na 18 tržišta na 4 kontinenta gdje tisuće studenata uče putem inovativne Online tehnologije.  Platforma na kojoj se ovaj studij izvodi utemeljena je na tehnologiji koju koriste Harvard i MIT i u potpunosti je prilagođena studentima.

100% Fleksibilno do švicarske diplome

Studenti koji se žele kvalitetno obrazovati, ali nisu u mogućnosti fizički prisustvovati svim predavanjima rješenje pronalaze upravo u SSBM-ovim Online programima.

SSBM doista nudi visokokvalitetno obrazovanje. Online sadržaj omogućuje primjenu akademske teorije na primjere iz stvarnog svijeta na jednostavan način. Nadalje, osoblje je od velike pomoći i uvijek brzo odgovaraju na moja pitanja, uključujući i vikendom.“, ističe Gustav Lindeus, Online MBA student iz Švedske. Online MBA pruža mogućnost odabira jedne od mnogobrojnih specijalizacija poput Global and International Management, Cybersecurity Management, Human Resources Management, Finance and Banking, itd.

Swiss School of Business and Management | Autor : Promo Foto: Promo

Jedinstveni Online MBA Double Degree

U suradnji s UK sveučilištem u Chichesteru, SSBM također nudi i jedinstveni Online MBA Double Degree. UK diploma potvrđena je u Velikoj Britaniji i dodijeljena od strane University of Chichester, a SSBM dodjeljuje švicarsku diplomu. SSBM je akreditiran od strane EduQua, švicarskog državnog tijela za osiguranje kvalitete.

Više detalja o programima potražite na www.ssbm.ch

Nada Šarić
LJEKOVITI SLATKI PELIN
Navala na pripravke iz Hercegovine: Ljudi su zvali i zahvaljivali da im je to spasilo život
HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji