Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je pošlo po krivu

Bakić u Varteks uložio 10 milijuna eura: Bila je to moja najveća životna pogreška

30.08.2022.
u 21:29

Dolaskom Nenada Bakića 2018. provedena je dokapitalizacija Varteksa. Predstavljene su luksuzne kolekcije od kašmira, alpake i materijala Loro Piana 130's.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Cinco
Cinco
23:44 30.08.2022.

Zbog malograđanskog mentalita. Prodaje se brand isključivo. Kvaliteta nebitna.

EZ
ezer
23:45 30.08.2022.

Mi više nemamo krojača danas su svi modni dizajneri. Po krivu je pošlo mnogo toga, zasićenost tržišta uz niske cijene, preveliki broj zaposlenih, slaba produktivnost, teška prodaja i naplata proizvedenog.

DU
Deleted user
13:12 31.08.2022.

Ne može se održati nešto što ne ide...... Varteks je sinonim za kvalitetu, međutim ljudi danas ne gledaju previše to, nego da im je jeftinije, da dobro izgleda pa ako se i raspadne za dvije godine kupit će si novo itd. Vremena kad se gledao standard trajnosti i kvalitete su odavno prošla. Ne vjerujem da će nekoga uspjeti zainteresirati, već stoga što je danas vrijeme za casual stil, čak i među poslovnjacima. Recimo, od mladih će si odjeću za svatove, pogrebe, krštenja i sl. većina otići kupiti u Galileo, Jordie's itd. Neće navući na sebe tešku klasiku poput Varteksa. Srednja generacija još kako - tako, ako je na položajima gdje dress code zahtjeva određeni stil, ali koliko takvih u Hrvatskoj ima i koliko takve odjeće trebaju? Mala zemlja, male potrebe, velika tvrtka, mogućnost izbora po želji i velika tvrtka ode na bubanj. Žao mi je radnika, to su sve vrhunski majstori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije