Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Suvremenim su (grado)načelnicima važni podaci dostupni uvijek i svugdje

Predstavljen iČelnik - moderno informatičko rješenje za upravljanje proračunom
Foto: Promo
1/6
10.04.2018.
u 14:32

Predstavljen iČelnik - moderno informatičko rješenje za upravljanje proračunom - alat za transparentno, argumentirano i brzo donošenje odluka

Tvrtka Libusoft Cicom predstavila je danas na konferenciji za medije iČelnik - domaće IT rješenje koje čelnicima županija, gradova i općina služi kao potpora u donošenju odluka.

Posao modernog čelnika danas traži brzo i suvereno baratanje velikom količinom informacija. Baze podataka jedne županije, grada ili općine ogromne su, raznolike i isprepletene kroz više dimenzija. Zato je potreban praktičan alat koji učas može pronaći tražene podatke i iz njih generirati pregledna i korisna izvješća. U svemu tome izvrsno se snalazi iČelnik – aplikacija koja čelnicima služi kao potpora u donošenju odluka. To je izvještajni portal putem kojeg mogu brzo i jednostavno doći do svih brojki od interesa, pratiti realizaciju proračuna, kontrolirati prihode, rashode, troškove plaćanja, stanje riješenosti predmeta građana i sve relevantne financijske pokazatelje.

Foto: Promo

Ovo je prva i jedina takva aplikacija na našem tržištu i u regiji. Čelnicima zorno daje uvid u promet i stanje novčanih sredstava; naplatu, promjene i stanje potraživanja, kao i usporedbu podataka s rezultatima i stanjem iz prijašnjih obračunskih razdoblja – jer prikaz trenda olakšava donošenje kvalitetnih odluka. Preduvjet za korištenje iČelnika su strukturirane i uređene baze podataka, digitalizirano poslovanje i međusobna povezanost svih LC softverskih aplikacija.

iČelnik je moderan softver koji se tako i koristi: podaci su u realnom vremenu dostupni na bilo kojem smartfonu, tabletu ili računalu spojenom na internet.

Digitalizacija vodi efikasnijem, transparentnijem i bržem poslovanju što pridonosi kvaliteti i boljem standardu života građana. Očito je došlo vrijeme u kojem će oni koji se brže digitaliziraju i prihvate prednosti koje nudi tehnologija brže i prednjačiti svojim rezultatima.

Foto: Promo

Libusoft Cicom - informatička tvrtka koja još od 1992. razvija vlastita softverska rješenja za informatizaciju procesa poslovanja jedinica lokalne, područne i regionalne samouprave, drugih obveznika proračunskog računovodstva, komunalnih poduzeća, upravitelja stambenih zgrada i ostalih poduzeća. S više od 130 zaposlenika i gotovo 1000 korisnika, Libusoft Cicom danas je u svojoj domeni lider, te jedna od vodećih hrvatskih IT tvrtki.

Jednako dugu tradiciju i iskustvo LC ima u projektiranju i implementaciji cjelovitih hardverskih sustava te sistemsko tehničkoj podršci. Svoja znanja i iskustva stručnjaci LC-a redovito dijele s korisnicima kroz brojne seminare, radionice, konferencije pa i neformalna druženja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije