Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Styria Hrvatska osvojila 3 Zlatna indeksa, nagradu eStudenta

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
13.03.2014.
u 20:46

Osvajanje nagrade pokazatelj je društvene odgovornosti poduzeća i svih poduzetih aktivnosti prema studentskoj zajednici

Projekt Zlatni indeks u organizaciji studentske udruge eStudent, koji se održao četvrti put zaredom, za cilj ima nagraditi poduzeća i institucije za njihov rad i sudjelovanje u studentskom životu. Nagrade su dodijeljene u ukupno 8 kategorija za velika privatna ili javna/mješovita poduzeća te mala i srednja poduzeća.

Nagrade dodjeljuje povjerenstvo u kojem su predstavnici svih javnih sveučilišta u Hrvatskoj, a prvi put nagrade su dodijeljene na nacionalnoj razini. Osvajanje nagrade pokazatelj je društvene odgovornosti poduzeća i svih poduzetih aktivnosti prema studentskoj zajednici.

Od ukupno 50 prijavljenih poduzeća, Styria Hrvatska, kao veliko privatno poduzeće, nagradu Zlatni indeks osvojila je u trima kategorijama: „Organiziranje projekata na kojima sudjeluju studenti“, „Prakse“ te nagradu „Grand Prix“ za ukupni doprinos.

Uvidjevši snagu i važnost stjecanja praktičnog znanja za studente, ali i njihovu iznimnu prilagodljivost novim tehnologijama te interes za inovativnim i kreativnim rješenjima, Styria Hrvatska nastoji što više uključiti studente u svoje poslovanje ponajprije kroz svoje najveće brendove 24sata, Večernji list i Poslovni dnevnik, ali i kroz ostale manje brendove kao što su portali Zdrava Krava, Budi.in, Gastro.hr, Klokanica.hr, foto-video agencija Pixsell, marketinška agencija RedPoint te 24sata TV. Kroz organiziranje studentskih praksi u različitim odjelima unutar Styrije te organiziranje Styria:SCOOL, medijske akademije za studente koja daje naglasak na stjecanje praktičnih znanja o poslovanju, Styria Hrvatska nastoji studentima pružiti praktična znanja kao nadogradnju teorijskim znanjima te pružiti priliku studentima da se kroz svoje inovativne ideje afirmiraju u najvećoj medijskoj kući u Hrvatskoj.

Foto: ''

Takav pristup studentima omogućuje da svake godine određen broj studenata bude i zaposlen po isteku studentskih prava. Isti pristup omogućio je i da danas unutar Styria grupe radi nekolicina zaposlenika koji su svoje karijere u Styriji započeli kao studenti završnih godina fakulteta, a sada obnašaju funkcije članova Uprave, izvršnih urednika i voditelja odjela. I svojim današnjim mladim suradnicima Styria osigurava daljnji razvoj i usavršavanje te temelje za izgradnju uspješne karijere.

Uz Styriju Hrvatska, nagradu Zlatni indeks osvojila su i poduzeća: Adris grupa d.d., Cotrugli d.o.o., INA - industrija nafte d.d., Imago reklamna agencija d.o.o., Infobip d.o.o., Innovatio Proficit, iSTUDIO, L'Oreal Adria, OTP banka d.d., Pliva Hrvatska te Zagrebačka banka d.d.

Sve zainteresirane studente za uključivanje u prakse, studentske poslove ili projekte unutar Styrije pozivamo da nam se jave zajedno sa svojim životopisom na e-mail ljudski_potencijali@styria.hr.

>> Studenti Ini dodijelili 'Zlatni indeks'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije