Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustali od prodaje

Strojna obrada ostaje u sastavu Đure Đakovića

Đuro Đaković
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
03.03.2016.
u 14:54

Istodobno, iz Đakovića su izvijestili kako će se postupak prodaje 97,5 posto udjela u tvrtci ĐĐ Energetika i infrastruktura nastaviti.

Uprava i Nadzorni odbor Holdinga Đure Đakovića donijeli su odluku o odustajanju od prodaje ĐĐ Strojne obrade, tvrtke s oko 140 radnika koja je u stopostotnom vlasništvu Holdinga. Istodobno, iz Đakovića su izvijestili kako će se postupak prodaje 97,5 posto udjela u tvrtci ĐĐ Energetika i infrastruktura nastaviti.

Nakon što je u rujnu prošle godine objavljen javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju spomenutih tvrtki, iz slavonskobrodske kompanije poručili su kako ih neće prodavati pod svaku cijenu i kako se ne može govoriti o rasprodaji imovine.

Dodali su kako se radi o tvrtkama koje se bave prvenstveno uslužnim djelatnostima, a kako je planom restrukturiranja predviđena orijentacija na proizvodnju, odlučili su provjeriti postoji li na tržištu zanimanje za njih. Od prodaje Strojne obrade odustalo se na temelju diskrecijskog prava zadržanog u javnom pozivu.

>>Đuro Đaković proizvodi za Rafineriju nafte Rijeka

>>Za Francuze grade vagone vrijedne 81 milijun kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije