Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ KONFERENCIJE

Startup Live Zagreb: CaseTrek iz Srbije odnio prvu nagradu

startup live (1)
Foto: Startup Live Zagreb
1/4
19.03.2013.
u 14:22

Tim iza CaseTreka osmislio je sustav za poboljšanje produktivnosti odvjetnika. Nagrada - dvije ulaznice za predstavljanje na Pioneers festivalu u Beču

Završio je Startup Live Zagreb, informatička konferencija koja se za vikend održavala u Zagrebu, a tijekom koje su održane radionice, predavanja i dva panela. Jučer popodne održano je natjecanje timova koji su kreirali svoje projekte, a od 19 timova glavnu nagradu ponio je CaseTrek iz Srbije.

CaseTrek, koji je osmislio sustav za poboljšanje produktivnosti odvjetnika, osvojio je dvije ulaznice za predstavljanje na Pioneers festivalu u Beču, koji okuplja 3000 ljudi iz svjetske IT elite, izvijestili su organizatori.

Tim Madbarz dobio je nagradu ZIP-a, 3 mjeseca korištenja prostora u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva, te priliku da radi s njihovim mentorima i razvija svoju ideju, a to je napraviti aplikaciju za mobilne uređaje koja bi ljubiteljima rekreacije predlagala svakodnevne rutine i mjerila svakodnevni napredak vježbača.

Nagrada za najbolji \"pitch otišla ja autorici aplikacije Sizem, koja olakšava potragu za odgovarajućim grudnjakom, posebice većih brojeva D+, za što je nagrađena tabletnim računalom Acer Iconia B1.

Hugr.io je dobio posebnu pozivnicu od Dilyana Dimitrova iz Eleven Startup Acceleratora, te će se pridružiti krugu 25 timova koji imaju šansu ući u taj poznati bugarski akcelerator. Slovenski tim Bad jokes dobio je posebnu nagradu žirija jer su nasmijali sve prisutne i postigli najveći napredak u razvijanju ideje i projekta u ova tri dana.

>> Bangoura: Hrvatskoj trebaju pozitivne priče, moramo ih zajedno isprovocirati

>> Mentalitet i strah od neuspjeha najveći problem za startupe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije