Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stanovi po mjeri čovjeka

Alfa stan
Foto: Promo
1/8
12.03.2018.
u 07:45

Zagrebačka tvrtka Alfa stan predstavlja dom budućnosti

Prilikom odabira idealnog doma, često tražimo dom koji će u nama buditi spokoj i sigurnost, dom u kojemu ćemo biti okruženi materijalima ugodnim na dodir, kvalitetnim, elegantnim i toplim te dom koji će pružiti jedinstven doživljaj stanovanja. Pronaći stan po mjeri čovjeka mnogima je bila nemoguća misija, no vizionari iz zagrebačke tvrtke Alfa stan promijenili su pravila igra predstavljanjem projekta „Home of the future“ kojim su pomaknuli granice stanogradnje i ponudili puno više od običnog luksuznog stana.

Vjerojatno se pitate što nude četiri vile s po tri višeetažna stana, a što već niste do sada vidjeli. Prva stvar – lokacija. Jordanovac je idealan kvart koji predstavlja Zagreb u malom. Kako to znamo? Istražili smo ga. Ova oaza zelenila udaljena je svega nekoliko minuta od strogog centra Zagreba, a opet dovoljno daleko da vam ponudi mir i opuštanje. Restorani i kafići, škole, vrtići, bolnice, tržnica, sve je u vrlo uskom radijusu te pruža ono neophodno za ugodan život. U blizini je park Maksimir kojega, osim prekrasne šume, krase i brojne livade. Također, tu je i sportski centar s bazenima na Sveticama, ali i Kvaternikov trg s izvrsnom zelenom tržnicom. Drugim riječima, Jordanovac nudi najbolje od obaju svijeta, bilo da uživate u gastronomskim užicima, izlascima i druženju ili se radije opuštate u prirodi i ugodi vlastitog doma.

Foto: Promo

Nadalje, ako ste mislili da govorimo o luksuznim stanovima koji su samo jedni u nizu onih koji vas nisu impresionirali, ne budite prestrogi. Inovativan dizajn, luksuzni elementi življenja, pametna tehnologija i energetska učinkovitost samo su neki od epiteta ovog projekta. Stanovi su prostorne kvalitete manjih obiteljskih kuća jer imaju vanjski prostor s predviđenom ljetnom kuhinjom, prostorom za blagovanje te jacuzzijem na zelenim krovovima s jedrenim platnima. Višeetažnost stanova podrazumijeva adaptabilnost prostora koji se može iskoristiti u skladu s potrebama stanara. Želite poslovni prostor na jednoj etaži, a stambeni na drugoj? Zašto ne!

Vile su izgrađene u visokom A energetskom razredu, s ugrađenim dizalicama topline i rekuperatorima zraka koji omogućuju optimalnu temperaturu, a u svakom su stanu ugrađeni suvremeni, pametni sustavi kao što je primjerice sustav stropnog i zidnog grijanja. Pametna tehnologija tako omogućava reguliranje rasvjete, grijanja, hlađenja, ventilacije, pa čak i roleta bez obzira na to gdje se nalazili. Ako ste pak pobornik sigurnosti, oduševit će vas činjenica kako su svi stanovi opremljeni najsuvremenijim protuprovalnim sustavom koji vam omogućuje kontrolu 24 sata. Pametnim telefonom ili tabletom možete upravljati nadzornim kamerama ili protuprovalnim sustavom, a ako uključite zabranu ometanja na portafonu, možete izbjeći neželjene goste jer nitko do vas ne može doći.

Foto: Promo

Ako mislite da je čišćenje ovog luksuznog stana problem, Alfa stan i za to ima rješenje. Centralno usisavanje koje pružaju ovi pametni stanovi omogućava jednostavan i zdrav način usisavanja uz minimalnu buku i bez dizanja prašine, a potrebno je samo uzeti crijevo za usisavanje te ga staviti u bilo koju od utičnica čime se aktivira usisavač bez dizanja prašine.

Privatnost je osigurana zelenim krovovima i vrtovima kojima su se arhitekti željeli odmaknuti od klasičnog koncepta stanovanja te pružiti privilegiju življenja u domu s vlastitim zelenim oazama mira. Trebamo li spomenuti jacuzzi na tom istom zelenom krovu koji vam pruža spektakularan pogled na grad?

Uvjereni smo kako ste se nakon svega navedenoga zamislili u ovoj savršenoj oazi u kojoj je sinergija grada i prirode maksimalno iskorištena. Stan po mjeri čovjeka više se ne čini tako nemogućim, zar ne?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije