Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan stupanj niži

Standard & Poor's snizio rejting Belgije sa AA+ na AA

'Standard'
''
25.11.2011.
u 23:09

Činjenica da Belgija već više od godinu dana nema vladu ograničava je da djeluje prema ekonomskim pritiscima - stoji u priopćenju agencije

Agencija za ocjenjivanje kreditnog rejtinga Standard&Poor's snizila je ocjenu Belgiji sa dosadašnje AA+ na  AA, piše The Telegraph.

Ocjena je niža za jedan stupanj zato što Belgija već više od godinu dana nema vladu što je ograničava da djeluje prema ekonomskim pritiscima - stoji u priopćenju agencije.

S izvozom koji čini preko 80 posto BDP-a, Belgija je jedna od najvećih izvoznica u eurozoni, zbog čega je, dodaju, osjetljiva na vanjska potraživanja.

Komentara 7

GA
gary1
08:24 26.11.2011.

ha ha ha boli me ona stvar za S&P, EU, SAD, HYPO, ERSTE, PBZ, ZABU......................... i svu ostalu gamad. Zemlje imam, u zdencu vode ima, kopat znam, motike imam, bit će sretan svatko ko to ima, ako uskoro sve nee ode u MP3, a po svemu sudeći sukobi velikih razmjera i nesagledivih posljedica su neizbježni.

HR
hrvatska8
08:40 26.11.2011.

Kada ce se Americkim rejting agenturama udariti po prstima?Ovo je vec postalo biti bljuotina sto te kuce rade.Kada ce se Americi sniziti kreditni rejting?Amerika se sama nalazi na rubu kolapsa!Gamad!Dok ljudima nebude dosta tog sranja pa naprave neku razbijacinu,dotleg nece biti mira.

DU
Deleted user
23:35 25.11.2011.

ove ušljive agencije u službi bilderberga zahuktavaju krizu i snižu rejting i lošima i dobrima tim banksterima koji kamatare pola svijeta treba već jednom stati na kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije