Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
badel 1862

Sporovi riješeni, ulagač se ponovno traži

Badel
Zeljko Lukunic/PIXSELL
19.03.2015.
u 07:15

Dosadašnji potencijalni ulagači zbog spora Badela s Antom Perkovićem i neizvjesnog ishoda nisu željeli ulagati u Badel

Badel 1862 riješio je glavnu prepreku koja ga je kočila u potrazi za strateškim partnerom, a to su sporovi prije svega s bivšim čelnikom Badela Antom Perkovićem, te tvrtkom Bobita.

Kako je Badel objavio na stranicama Zagrebačke burze, postignute nagodbe pojačale su pravnu sigurnost u vlasničku strukturu. Jer zbog sporova propala je lanjska potraga za strateškim partnerom, pa je sada ponovljen javni poziv potencijalnim strateškim partnerima i investicijskim ulagačima, koji bi trebali do 18. svibnja dostaviti konkretnu ponudu.

Prethodno će, između 23. ožujka i 17. travnja, moći obaviti dubinsko snimanje. Cijena dionice Badela nakon te objave skočila je sa oko 13 na oko 22 kune.

>> Badel 1862 nakon godina gubitka polako staje na noge

>> Jedna ponuda za Badel 1862, želi ga Podravka?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije