Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje poslovanja

Spar preuzima 20 Dioninih trgovina u Zagrebu

Helmut Fenzl
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
23.05.2014.
u 11:32

- Prije dvije godine krenuli smo s ekspanzijom supermarketa u većim hrvatskim gradovima - kazao je predsjednik Uprave SPAR Hrvatske Helmut Fenzl.

Spar je objavio da preuzima 20 Dioninih trgovina u Zagrebu.

U priopćenju tvrtke stoji da će svih 355 radnika u tim trgovinama ostati na svojim poslovima, a za preuzimanje se još samo čeka odobrenje Agencije za tržišno natjecanje.

- Prije dvije godine krenuli smo s ekspanzijom supermarketa u većim hrvatskim gradovima. Preuzimanjem 20 Dioninih trgovina iskoristili smo priliku za veliki iskorak u tom smjeru - kazao je predsjednik Uprave SPAR Hrvatske Helmut Fenzl.

>>Spar i Lidl ratuju oglasima: Ako smo skuplji, vraćamo novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije