Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele Agrokor

Slovenski sindikati prosvjeduju protiv prodaje Mercatora

'26.04.2011., Ljubljana - Trgovina Mercator u centru Ljubljane na Ajdovscini - ilustracija. Sjednica Nadzornog odbora Pivovarne Lasko, na kojoj se trebala donijeti konacna odluka o prodaji 23,34 posto
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
20.12.2011.
u 09:43

Mercator zapošljava oko 23 tisuće djelatnika, a preko njega se odvija promet od 43 posto slovenskih prehrambenih proizvoda

Slovenski sindikat zaposlenih u trgovini održat će pred sjedištem vlade u Ljubljani mirni prosvjed da bi spriječili prodaju 52 posto dionica Mercatora hrvatskome koncernu Agrokoru, izvještava HRT.

Na inicijativu ministarstva financija i ministarstva poljoprivrede Slovenije tamošnja Agencija za upravljanje državnom imovinom savjetovala je bankama, koje su u vlasništvu države, da razmisle o raspolaganju svojim vlasničkim udjelima u Mercatoru.

Mercator zapošljava oko 23 tisuće djelatnika, a preko njega se odvija promet od 43 posto slovenskih prehrambenih proizvoda.

Komentara 1

TR
trias
13:33 20.12.2011.

Uzalu vam trud svirači....rekli bi neki!To je već riješena stvar!Tko vam je kriv dragi susjedi kad su balkanci pametniji i spretniji od vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije