Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMR Hamburg

Slavonskobrodska tvrtka otvorila predstavništvo u Emiratima

IMR Hamburg
Foto: IMR Hamburg
17.11.2014.
u 11:59

U tvrtki ističu kako je naglasak trenutno stavljen na industrijska postrojenja u Iraku

Uspješna slavonskobrodska tvrtka IMR Hamburg, koja se bavi montažom, instalacijama i održavanjem energetskih, petrokemijskih i procesnih postrojenja, otvorila je svoje predstavništvo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ova tvrtka s više od 200 zaposlenih već se dokazala ba brojnim poslovima širom Europe.

- Ciljevi širenja poslovanja na Arapski poluotok su realizacija i razvoj tehnološki zahtjevnih projekata te produbljivanje tehničko-tehnološke suradnje s tim dijelom svijeta - kaže vlasnik IMR Hamburg Grupe Dragan Čarapina.

U tvrtki ističu kako je naglasak trenutno stavljen na industrijska postrojenja u Iraku, gdje su potpisani čvrsti ugovori, a s prvim radovima krenut će se u siječnju iduće godine.

>> IMR-u 2 milijuna eura za servis petrokemijskih postrojenja

>> Skladgradnji, Croscu, IMR Hamburgu i Dok-ingu poslovi u Iraku

Komentara 1

IC
iz.croatia@gmail.com
23:08 17.11.2014.

Hvala Gospodine Drago, samo sa tkvim tvojim radom imamo vjeru da nama Hrvatima, Srbima i svima drugima Herceg-Bosancima dolaze bolja vremena. Neka ti dragi Bog u tvojim daljnjim naporima svijetli puteve. Bog i Hrvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije