Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje kompanije

Sjeverozapadna Hrvatska: Cipro: Iz proizvodnje uspješno u prodaju

'21.09.2012. Velika Ves, Krapina - Tvrtka Cipro jedna je od najuspjesnijih tvrtki u Hrvatsoj. Tvrtka se bavi maloprodajom i veleprodajom proizvoda za poljoprivredu. Photo: Matija Topolovec/PIXSELL'
Matija Topolovec/Pixsell
03.10.2012.
u 10:15

Cipro je od malog, obiteljskog, poduzeća izrastao u vrlo uspješno poduzeće koje ostvaruje iznimne poslovne rezultate i osvaja brojne nagrade u kategoriji malog poduzetništva.

Cipro je poduzeće u vlasništvu Vladimira Cigule, čija je osnovna djelatnost veleprodaja i maloprodaja ambalaže i repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju.

Glavni proizvodni asortiman čine vreće, mreže, folije, veziva te sustavi za navodnjavanje. Povijest poduzeća počinje kasnih 80-ih proizvodnjom plastičnih vrećica za kućanstvo, a 1992. godine Cipro postaje društvo s ograničenom odgovornošću te počinje i intenzivniji rast poduzeća. Širenjem poslovanja s vremenom iz proizvodne prelazi u prodajnu djelatnost i tako ostaje sve do danas. Rastom poslovanja raste i broj zaposlenih pa je tako trenutačno u poduzeću zaposleno 35 djelatnika, a sjedište je poduzeća u Lepajcima pokraj Krapine, gdje se nalazi i novi poslovni prostor sa skladištem ukupne površine 2000 četvornih metara te otvorenim prodajno-skladišnim prostorom.

>>50 naj kompanija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj

– Kako bismo svoj proizvodni asortiman približili i maloprodajnim kupcima, 2006. otvorili smo tri maloprodajna agrocentra kojima pokrivamo područje sjeverozapadne Hrvatske, i to u Lepajcima, Donjoj Stubici te Cargovcu pokraj Varaždina, dok je 2011. godine otvoren i četvrti maloprodajni agrocentar u Krapini, a danas imamo ukupno pet poljoapoteka. U svim agrocentrima rade vrhunski stručnjaci, agronomi koji sa svojim znanjem uvijek stoje na raspolaganju našim kupcima – kaže vlasnikov sin Jurica Cigula.

Cipro je od malog, obiteljskog poduzeća izrastao u vrlo uspješno poduzeće koje ostvaruje iznimne poslovne rezultate i osvaja brojne nagrade u kategoriji malog poduzetništva. Tako je deset godina zaredom poduzeće prema istraživanjima Zavoda za poslovna istraživanja uvršteno među poduzeća s najvišim rezultatima u poslovanju, a direktor poduzeća u najuspješnije poduzetnike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije