Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Sjednica HUP-a u PIP-u

Hrvatska udruga poslodavaca održala je svoju 10. sjednicu Izvršnog odbora u sjedištu tvrtke PIP u Pisarovini.
20. studenoga 2019. u 10:05 58 prikaza
Sjednica HUP-a u PIP-u
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Direktor Domagoj Bračić, pozdravio je uvodno prisutne članove, a zatim je gospodin Ivan Bračić, osnivač tvrtke i vlasnika, a ujedno i član izvršnog vijeća HUPa,  prije početka sjednice, održao kratku prezentaciju poslovanja u kojoj se nadovezao na tridesetu godišnjicu poslovanja tvrtke PIP koja se obilježava ove godine.

Sjednica HUP-a u PIP-u | Autor : Promo Foto: Promo

Prilikom prezentacije osvrnuo se i na stanje u pčelarskoj industriji, u kojoj tvrtka PIP apsolutni lider. Takvu poziciju je zaslužila dugogodišnjim radom na razvoju pčelarstva, promociji i razvoju inovativnih preparata na bazi pčelinjih proizvoda - meda, propolisa, matične mliječi, voska i peludi.

Nakon održane sjednice, predsjednici HUPa Gordani Deranja, uručena je skulptura Zahvala pčeli. Ista skulptura uručena je i načelniku opčine Pisarovina, Tomislavu Kovačiću u znak zahvalnosti za dugogodišnju suradnju.

Sjednica HUP-a u PIP-u | Autor : Promo Foto: Promo

Članovi HUP-a imali su priliku obići proizvodni pogon u kojem se, između ostalog, proizvodi Farmakol linija dodataka prehrani i prirodne kozmetike te laboratorij opremljen za provođenje brojnih analiza meda i ostalih pčelinjih proizvoda kojim se garantira visoka kvaliteta finalnih produkata.

Svi prisuti izrazili su zadovoljstvo viđenim te čestitali gospodinu Bračiću na tridesetogodišnjem uspješno poslovanju te zauzimanje vodeće pozicije u pčelarskoj industriji.

Kobe Bryant
POGINUO SLAVNI KOŠARKAŠ
Ovo je jezivo: Pogledajte što je Kobeu Bryantu predviđeno još 2012. godine
PoKRENI
PONOSNO VOLONTIRAMO
Korporativnim volontiranjem do boljih promjena u društvu