Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Šelebaj prodaje nekretnine posrnule Mediteranske plovidbe

Mediteranska plovidba oglasila je na Zagrebačkoj burzi prodaju nekretnina. Posrijedi su zgrada u gradu Korčuli, u kojoj je i sjedište društva, te dodatne nekretnine i zemljišta. Sve su nekretnine pod založnim pravom.
22. ožujka 2010. u 15:41 1 komentara 5 prikaza
Vladimir Šelebaj
Foto: Davor Višnjić

KORČULA – Mediteranska plovidba, čije je upravljanje potkraj prošle godine preuzeo Vladimir Šelebaj-Sellier sa zadatkom da tvrtku izvuče iz krize, oglasila je na Zagrebačkoj burzi prodaju nekretnina. Posrijedi su zgrada na pet etaža u gradu Korčuli, u kojoj je i sjedište društva, te nekretnine i zemljišta oko zgrade. Sve su nekretnine opterećene založnim pravom; jedna od 450 tisuća dolara s kamatama, a druga od 282 tisuće eura. Prodaju se i hotel Mediteran s građevinskim i poljoprivrednim zemljištem u Račišću, također pod založnim pravom od 1,158 milijuna kuna. Prednost imaju kandidati koji ponude najvišu kupoprodajnu cijenu, a za nekretninu u Korčuli prednost pri kupnji ima Grad Korčula.

objavio na Instagramu
Šprajca šefovi snimali kako dolazi na posao, njegova reakcija je urnebesna
HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'
  • brle:

    zasto me ovaj sa slike neodoljivo podsjeca na onog Protegu, iz one HPB?! ....zanimljivi su nasi socio pokazatelji, s jedne strane svi do celava osisani, sa mercedesima, s druge pak zalizani, kao mafijasi sa filmova, a onda stvarnost na ulici.....sve ... prikaži još! ostalo bjeda koja nije sebi kupila nove robe od kad je ostala bez zaposlenja, radi istih tih zalizanih i celavaca.....i naravno, nesposobnih politicara!