Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog truda

Saponia nagradila svoje zaposlenike s 1000 kuna

Foto: Saponia
1/2
21.03.2020.
u 12:07

Uprava Saponije odlučila je nagraditi svoje zaposlenike s jednokratnom nagradom u iznosu od 1.000 kn neto te im na taj način zahvaliti na njihovom nesebičnom radu u vrijeme epidemije korona virusom

U Saponiji se, zbog  potreba za njihovim  proizvodima, proizvodi s povećanim kapacitetom kako bi osigurali dovoljne količine deterdženata, sredstava za čišćenje te sapuna, a dodatno  su  angažirani  i u proizvodnji  sredstva za dezinfekciju ruku i površina. U toj kompaniji, koja već 126 godina brine o čistoći i higijeni ljudi i njihovih domova osjećaju posebnu odgovornost prema građanima Hrvatske te su osigurali sve potrebno za normalno odvijanje proizvodnje, priopćili su iz kompanije.

Proizvoda, kao što su Faks helizim, Ornel, Likvi, Arf ,Bis, Kalodont i Lahor  po kojima potrošači prepoznaju Saponiju, ima u dovoljnim količinama, a za njihovu povećanu proizvodnju pravovremeno su osigurane sirovine i ambalaža.

Zaposlenici Saponije su se i do sada uvijek dodatno angažirali kad je to bilo potrebno, tako da i dalje vjerujemo u njihov doprinos da svi što lakše prebrodimo ovu situaciju prouzrokovanu epidemijom koronavirusom.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mama1972
19:53 21.03.2020.

Koliko su se nakrali od svojih prodajaca sve ove godine uplaćujući desetke dnevnica svaki mjesec umjesto plaća. 1000 kuna je ništa. Sram vas bilo! A da ne pričam o minimalnim plaćama na skladištima i u tvornici. Ovo vam je samo reklame radi. Sram vas bilo. Mirovine će biti za samoubojstvo a ne život

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije