Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fondovi

Samo trećina fondova prošli je tjedan imala rast vrijednosti udjela

\'burza\'
Arhiva VL
20.03.2011.
u 18:19

Najuspješniji dionički fond protekloga tjedna bio je fond KD Energija (+0,69 posto) a slijedi ga HPB Dynamic (+0,24 posto)

Od ukupno devedeset i tri fonda, trideset i jedan je protekloga tjedna zabilježio porast vrijednosti udjela. Rezultati fondova kretali su se u rasponu od -5,57 posto pa do +0,69 posto a četrdeset i četiri fonda zabilježila su pad veći od jedan posto. Najuspješniji dionički fond protekloga tjedna bio je fond KD Energija (+0,69 posto) a slijedi ga HPB Dynamic (+0,24 posto). Najveći pad kod dioničkih fondova, protekloga tjedna zabilježio je fond Ilirika Azijski Tigar (-5,57 posto) a slijedi ga Ilirika BRIC (-4,67 posto). Kod mješovitih fondova jedini dobitnik je ST Aggressive (+0,51 posto). Najveći pad kod mješovitih fondova zabilježio je fond Agram Trust (-2,14 posto) a iza njega je AC GBEM (-1,98 posto). Najveći dobitnik kod obvezničkih fondova je OTP euro obveznički (+0,68 posto) a slijedi ga HI-conservative (+0,55 posto). Kod obvezničkih fondova niti jedan fond protekloga tjedna nije imao pad vrijednosti. Novčani fondovi imali su također pozitivne rezultate a najuspješniji je bio Platinum Cash (+0,16 posto). 

www.hrportfolio.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije