Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priča o uspjehu

S hrvatskim namještajem iz Slovenije idu u Europu

Uspjeh
Davor Puklavec/PIXSELL
13.02.2013.
u 10:28

Iako je 2012. hrvatsko tržište namještaja evidentiralo pad prodaje od oko devet posto, bjelovarski proizvođač i trgovac namještajem Prima Commerce poslovao je uspješno

Iako je 2012. hrvatsko tržište namještaja evidentiralo pad prodaje od oko devet posto, bjelovarski proizvođač i trgovac namještajem Prima Commerce poslovao je uspješno, piše Poslovni dnevnik.

Vlasnik Renato Radić lanjski prihod ne otkriva, jer cjelovito izvješće još nije gotovo, kaže samo kako im je prošla godina donijela oko 10 posto veći prihod u odnosu na 2011., kad je bila 295 milijuna kuna.

Postigli su to širenjem maloprodajne mreže i povećanjem izvoza. Otvaranje novih trgovina donijelo je i desetke novih radnih mjesta, a investicija te naravi bit će i ove godine, najavljuje Radić. Na hrvatskom tržištu u Primi ciljaju u 2013. otvoriti pet do šest trgovina, piše list, dodajući kako je životni put Renata Radića u proteklih dvadesetak godina ispisan gotovo filmskom brzinom. Njegovu priču pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije